Danny Saucedo bekräftar nya kärleken – första orden

Danny Saucedo bekräftar nya flickvännen

Sedan i somras har det spekulerats i att Danny Saucedo träffat kärleken igen.
Nu bekräftar han att det finns en speciell person som han träffat och säger att det ”går jättebra”.

Året började i hjärtesorg för artisten Danny Saucedo, 33. Efter sex år tillsammans med Molly Sandén, 27, bröt de förlovningen och gick skilda vägar.

Men nu verkar det som att året åtminstone avslutas i kärlekens tecken, för i en intervju med Aftonbladet bekräftar Danny Saucedo att han hittat någon som får hans hjärta att slå lite extra, han säger att kärleken ”går jättebra”. På frågan ”träffar du någon?”,är svaret tydligt:

– Ja, det gör jag.

Hänt kunde för en dryg vecka sedan avslöja vem Dannys utpekade flickvän är. Enligt uppgifter ska det vara modellen Anna Eriksson.

Danny Saucedos kärlekshälsningar till Anna

När Danny Saucedos krogshow The Run(a)ways show hade premiär för knappt två veckor sedan ska Anna ha funnits på plats. Enligt en källa som Hänt varit i kontakt med satt Anna vid samma bord som Dannys familj gjorde under kvällen.

– En person i sällskapet kallade henne för ”Dannys tjej”, säger uppgiftslämnaren till Hänt.se.

Danny och Anna följer varandra på Instagram och har lämnat kärlekshintar i kommentarsfälten. Danny har bland annat gillat flera av Annas bilder och kommenterat med eld- och hjärtemojis under bilder på henne.

I somras var Danny Saucedo med under inspelningarna av Så mycket bättre, och i helgen visades ett avsnitt där han talade ut om känslorna efter uppbrottet från Molly Sandén. Han tolkade en av Petter Askergrens låtar och sjöng bland annat ”Jag fattar inte hur du tänker. Jag såg dig häromdagen i Stockholm, du gick hand i hand med honom. Du kan få bättre, så mycket bättre”.

”En person som kommit emellan”

I programmet fick TV4-tittarna även se hur Danny berättade om känslorna för Petter.

– Det är en balansgång där, det finns en respekt som jag inte vill bryta, men jag vill ändå känna vad jag har känt utan att folk ska uppfatta det fel. Så jag försökte ta omvägar, istället för att fokusera på henne så fokuserar jag snarare på vad som kom emellan, eller vem som kom emellan, säger Danny Saucedo.

I intervjun med Aftonbladet utvecklar Danny Saucedo sitt resonemang, att det inte är ex-flickvännen som skulle ”dissas med låten”, utan snarare en annan person.

– Men i låten så uttrycker jag min sorg och frustration över just en person som kommit emellan. Mer än så tror jag inte att jag vill säga faktiskt, säger han.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!