Danny Saucedo bekräftar nya flickvännen – första orden

Danny Saucedo bekräftar nya flickvännen

I flera månader har det ryktats om att Danny Saucedo träffat kärleken.
Nu bekräftar artisten förhållandet i en radiointervju med Mix Megapol, och bekräftar att de ska åka på en semester tillsammans.
– Jag ska surfa i tre veckor, jag ska ta med mig min tjej, säger han.

Det är ingen vild gissning att Danny Saucedo, 33, för alltid kommer att minnas år 2019.

I början av året bekräftade han och fästmön Molly Sandén att de gått skilda vägar efter sex år tillsammans. Hon släppte ett album i början av sommaren där hon sjöng ut om uppbrott och krossade hjärtan, men Danny Saucedo var mer eller mindre tyst om sina känslor.

Danny Saucedos utpekade flickvän

Under sommaren spelade han in Så mycket bättre, och det var ungefär vid samma tidpunkt som det började florera rykten om att han träffat någon ny. Något han i programmet, vars avsnitt sänds nu, mystiskt bekräftade då han sa att han fått stöd från en speciell person – som övriga artister onekligen tolkade som en ny kärlek.

– En person hjälpte mig, som jag tycker om, berättade han med ett leende.

För några veckor sedan kunde Hänt avslöja att den utpekade flickvännen är modellen Anna som ska ha setts vid Danny Saucedos sida ett flertal gånger. Bland annat under premiären av hans krogshow The Run(a)ways show som just nu spelas i Göteborg.

Och nu bekräftar Danny Saucedo i en intervju med Mig Megapol i Göteborg att det faktiskt finns en ny tjej i hans liv, en intervju Expressen tagit del av. Han berättar där att han under jul ska lämna Sverige för en välbehövlig semester på Costa Rica. Där ska han öva på sina färdigheter surfing, men samtidigt bekräftar Danny Saucedo för Morrongänget att han inte ska göra det ensam.

Danny Saucedo: ”Jag har en ny tjej”

– Jag ska surfa i tre veckor, jag ska ta med mig min tjej.

Programledarna blir märkbart tagna av att artisten för första gången bekräftar att han har en ny flickvän, och frågar om det stämmer.

– Jag har ny tjej, säger Danny Saucedo lugnt.

När de däremot fortsätter pressa honom om vem tjejen är verkar Danny dock tycka att det räcker med information, för han skojar om hennes identitet och får hela studion att skratta.

– Carola Häggkvist.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!