TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Daniel Paris överfallen på Café Opera: "Han slet mig i håret och knäade mig"

16 mar, 2016 
AvCharles Thulin
Plötsligt gick en kille fram till Daniel och drog honom i håret och knäade honom.
Annons

Daniel Paris, 27, rör sig hemtamt bland festande artister, politiker och dokusåpastjärnor. Han har alltid ett leende på läpparna, men nu har feststämning kommit av sig. I fredags natt förra veckan blev han nämligen brutalt överfallen på Café Opera i Stockholm.

Allt började när en man i 20-årsåldern började gå fram till Daniel och stämningen blev genast otäck.

– Han sa att han tyckte att jag var pinsam. Jag svarade att han får tycka precis som han vill. Folk får ju tycka vad de vill, jag skulle aldrig bli arg över en sådan sak. Då tände det till hos honom. Han slet mig i håret och knäade mig! Det gjorde ont och det var sjukt obehagligt. Jag fick en chock, berättar Daniel för Hänt Extra.

Daniel Paris blev överfallen på den kändistäta nattklubben.
Daniel Paris blev överfallen på den kändistäta nattklubben.

Några vakter fanns inte i närheten men ett par killar ryckte in och drog bort våldsmannen som efter en stund kastades ut av vaktstyrkan. Nu grubblar Daniel över varför just han drabbades.

Annons

– Kanske trodde han att jag skulle bli arg över det han sa och att jag skulle tjafsa tillbaka. När han inte fick någon sådan reaktion så blev han arg i stället, gissar Daniel som aldrig tidigare känt sig otrygg i nattklubbsmiljöer.

–Jag brukar bara tycka att det är trevligt när folk kommer fram till mig, men nu känner jag mig rädd. Det här känns så sjukt, jag var ingenting annat än trevlig mot den här killen. Det skrämmer mig att det finns människor som bär på så mycket hat. Jag kommer tänka till två gånger innan jag är ensam i en folkmassa igen och jag funderar på att skaffa en vakt som följer med mig ett tag. Det här har påverkat mig mycket, förklarar tv-profilen som stöttas av Paulina Paow Danielsson, 22.

Daniel Paris stöttas av vännen Paulina "Paow" Danielsson.
Daniel Paris stöttas av vännen Paulina “Paow” Danielsson.

– Daniel är en världens goaste kille! Snäll och konflikträdd. Han skulle aldrig starta bråk, säger hon.

Text: Ola Lagerström

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons