Artikeln innehåller reklamlänkar

Daniel Norbergs stora rädsla inför nya jobbet i TV4

Daniel Norberg i Mumbo Jumbo

Daniel Norberg kliver nu in i en helt ny roll i det nya humorprogrammet Mumbo jumbo. Nu berättar han om sin största rädsla inför premiären.

I kväll är det premiär för det nya humorprogrammet Mumbo jumbo på TV4. Programledare är ingen mindre än Let’s dance-stjärnan och imitatören Daniel Norberg, 28. Trots att han redan har dansat live inför en miljonpublik och har Youtubevideor med över sju miljoner visningar så är han nervös inför sitt nya uppdrag.

– Det här är något nytt för mig. Även om jag har gjort parodier och imitationer tidigare så är det ett nytt sammanhang. Det är ett tv-program, jag ska också vara programledare, jag ska jobba med andra som jag inte har jobbat med. Tidigare har det alltid varit jag och min bror som har bestämt och haft sista ordet. Så kommer det inte vara nu, säger han till Hänt. 

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Daniel är medveten om att han kan komma att få kritik i sin nya roll, något han tycker är jobbigt.

– Jag har inte vågat tänka på det så mycket. Jag tycker det är jobbigt när folk inte tycker om mig och så kommer det ju vara, säger han och fortsätter:

– Jag kommer inte vara världens bästa programledare första gången jag är det, det vore sanslöst. Det är klart att jag måste fatta att folk kommer tycka att jag inte är bäst.

Trots rädslan för kritik trivs han i rollen som programledare och ser fram emot premiären.

– Med det söta kommer det salta sa någon. Det är härligt när det går bra men det kan vara en jobbig väg dit. Men jag är hundra procent taggad på att vara spelevink på TV4 nu, säger Daniel Norberg.

Mumbo Jumbo sänds fredagar klockan 21.30 på TV4 och på TV4 play.

Se den nya musikvideon från De vet du här:

LÄS OCKSÅ: Daniel Norberg om romansryktena: ”Kul att vara ihop med någon i Let’s dance”

LÄS OCKSÅ: Efter sjukdomsbeskedet – Daniel Norbergs misstag stoppar läkarnas behandling

FOTO: Stella, Ibl

SENASTE NYTT!