Artikeln innehåller reklamlänkar

Daniel Norberg om romansryktena: ”Kul att vara ihop med någon i Let’s dance”

Det har länge ryktats om en romans mellan Daniel Norberg och hans danspartner Maria Zimmerman. Nu berättar han om kärlekslivet i och utanför Let's dance.

Humorprofilen och imitatören Daniel Norberg, 28, är en av fyra kvarvarande deltagare i Let’s dance. Under resans gång har det skrivits mycket om en eventuell romans mellan honom och hans jämnåriga danspartner Maria Zimmerman, något som de båda hela tiden har dementerat. Daniel Norberg var dock beredd på romansrykten och skriverier redan innan han klev in i tävlingen.

– Det är typiskt sånt som det skrivs om. Jag är med en kvinna varje dag, vi dansar med varandra, vi hart ett gemensamt mål, vi dansar och svettas ihop, man är glad ihop och man är nere ihop. Det är inte konstigt att det kan uppstå känslor i ett sånt här program, säger han.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Daniel Norberg berättar att han och Maria Zimmerman har kommit varandra otroligt nära under den här perioden, men att de inte har någon annan relation än vänskaplig.

– Fast det är ju inte konstigt om folk tror att vi är ett par. Jag fattar det. Det är bara när man är ihop med någon eller när man dansar tillsammans som man är så nära varandra, säger Daniel.

Kärleksrubriker och romansrykten tar han med en klackspark. Han önskar snarare att det kunde uppstå känslor mellan honom och någon annan i programmet.

– Det vore kul att vara ihop med någon i Let’s dance. Det hade varit bra för både rubrikerna och mig, säger Daniel Norberg och skrattar.

Att synas mer i tv och bli omskriven i media har inte gett honom fler tjejer, snarare tvärtom säger han. Det är dock inget som bekymrar honom just nu.

– Helt ärligt man hinner inte mycket alltså. Jag är här, jag är trött, jag har inte tvättat kläder på hur länge som helst.

Att dejta någon nu är alltså inte aktuellt för Daniel Norbergs del som fortsätter att vara singel. I alla fall ett tag till.

– Det blir svårt att styra upp och träffa någon på ett värdigt sätt när man är helt slut. Mitt fokus nu är på Let’s dance, men det kanske blir bättre i sommar, säger Daniel Norberg.

Margaux Dietz och Alexander Svanberg.

Victor Frisk och Linn Hegdal.

Daniel Norberg och Maria Zimmerman.

Gustaf Hammarsten och Jasmine Takács. 

Therese Alshammar och Calle Sterner.

Martina Haag och Tobias Bader.

Claes Malmberg och Malin Watson.

Jon-Henrik Fjällgren och Katja Lujan Engelholm.

Gunde Svan och Jeanette Carlsson.

Britt Ekland och Aaron Brown var det första paret att lämna Let's Dance 2018. 

Nikki Amini och Tobias Karlsson var de andra paret att lämna Let's Dance 2018. 

HETAST PÅ HÄNT TV: LET’S DANCE: Deltagarna ligger i spermasoffan? JONNA & JOHANNA avslöjar!

LÄS OCKSÅ: Daniel Norbergs slår tillbaka – efter Tildes kärlekspik

LÄS OCKSÅ: Daniel Norberg om kärlekskraschen

FOTO: TV4, IBL

SENASTE NYTT!