LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Daniel Hallbergs nya avslöjande om relationen med Beate

18 aug, 2019 
Daniel Hallberg och flickvännen Beate Karlsson.
Daniel Hallberg och kärleken Beate Karlsson har ett minst sagt långväga distansförhållande då hon bor i New York och han i Sverige. För Hänt berättar Daniel Hallberg hur de får förhållandet att fungera.
Annons
Här är alla artister som uppträder på Allsång på Skansen 2019Brand logo
Här är alla artister som uppträder på Allsång på Skansen 2019

Daniel Hallberg, 31, är känd för en rad olika saker. För vissa är han en modeprofil efter att han vann Sveriges bäst klädda man i tidningen Café 2017. På sin Instagram, med över 50 000 följare, är han en komiker – och nyligen turnerade han med Kristian Luuk, 52, i Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg.

Dessutom har Daniel arbetat som art director på en reklambyrå, vilket ledde honom till en roll i den Guldpalmen-prisade Ruben Östlund-filmen The Square, där han spelar pr-konsult.

När det inte gäller jobb klappar Daniel Hallbergs hjärta för flickvännen Beate Karlsson, som arbetar som modedesigner i New York. Trots det långa avståndet får paret det att fungera och för Hänt avslöjar komikern hur de behåller glöden i relationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi kilar stadigt. Hon kilar i New York och jag kilar här, säger Daniel till Hänt.

Har ni alltid bott så?

– Mer eller mindre ja. Vi brukar ses varannan till var tredje månad.

Annons

Hur gör ni för att få det att fungera?

– Vi brukar ha med oss varsin iPad till en restaurang, så brukar vi låtsas att vi är på samma restaurang. Hon käkar lunch i New York och jag käkar middag i Sverige. Det funkar bra faktiskt. De som sitter på restaurangen tror väl att jag pratar med mig själv, men detta är ett tips om någon har ett långdistansförhållande, säger han.

Aktuell i ny talkshow med Kristian Luuk

I höst syns Daniel Hallberg i tv-rutan med Kristian Luuk i talkshowen Luuk & Hallberg.

– Vi kan berätta att det blir en klassisk talkshow, så som de sett ut i decennier och som jag gjort under nio år med Sen kväll med Luuk. Men nu har jag den härliga Daniel Hallberg med mig som min sidekick och humorkille, berättar Kristian Luuk.

Hur fann ni två varandra?

– Jag blev lite kär i Daniel när såg honom på Instagram och på långfilm och då skickade jag honom ett sms och frågade om han ville fika med mig. Då klickade vi faktiskt direkt och började prata talkshows, säger Kristian Luuk.

Talkshowens första säsong blir åtta avsnitt, som det ser ut just nu, och förhoppningsvis blir det även en andra säsong. Efter det kommer Kristian Luuk att fortsätta med På spåret, men för Daniel Hallberg är planerna lite oklara.

– Jag har i ärlighetens namn inte planerat någonting. Nej inget. Men det här är ju roliga grejer att göra i minst ett år till, säger Daniel Hallberg till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons