Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Daniel Hallberg: Så får vi kärleken att fungera på distans

09 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Daniel Hallberg och flickvännen Beate Karlsson.
Daniel Hallberg är just nu aktuell med turnén Scenkväll med Luuk tillsammans med parhästen Kristian Luuk. Men få vet vem Sveriges nya komikerstjärna är. För Nemo Hedén i podcasten Nemo möter en vän berättar Daniel om sitt förhållande med modedesignern Beate Karlsson.
Annons

För många är Daniel Hallberg, 31, lika med den nervösa killen som sjöng en egenskriven kärlekslåt till Nikki Amini, 33, i Idol 2017. Något som egentligen var en kupp regisserad in i minsta detalj. För andra är han en modeprofil efter att han vann Sveriges bäst klädda man i tidningen Café samma år. På sin Instagram med nästan 53 000 följare är han komikern som just nu är på turné med Kristian Luuk, 52, i Scenkväll med Luuk, och privat arbetar han som art director på en reklambyrå som också gav honom en roll i Guldpalmen-vinnande Ruben Östlund-filmen The Square, där han spelar pr-konsult.

Daniel Hallbergs cv är minst sagt brokigt men hans stjärnstatus har skjutit i höjden senaste åren. Ändå är det få som vet vem han är på riktigt. I podcasten Nemo möter en vän berättar Daniel Hallberg för Nemo Hedén, 31, om sitt liv.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nemo Hedén brukar avsluta Nemo möter en vän med lyssnarfrågor och en lyssnare undrar om Daniel Hallberg är singel.

– Jag är inte singel. Jag är tillsammans med en tjej som heter Beate (Karlsson, reds. anm.) sedan 1,5 år tillbaka. Lyckligt kär! svarar Daniel varpå han får frågan av Nemo om han kan tänka sig en framtid med barn tillsammans med Beate, som arbetar som modedesigner.

– Jag har en tendens att slänga mig med väldigt stora ord. Alldeles för snabbt målade jag upp en scenario inför henne att vi skulle gifta oss och skaffa barn och drömde om var vi skulle bo och sådant där. Då blev hon lite sådär: “Yo, chill! Jag vet inte ens var du gick i skolan, eller vem du är”. Så jag kan tänka de där sakerna, men jag tror att det kanske är smart att ta det ett år i taget och bara ha kul och sådär, om du förstår vad jag menar? Inte hålla på att lova varandra guld och gröna skogar. Sen bor hon i USA också så vi ses inte så jätteofta, säger han och berättar om hur de får sin relation att fungera på distans. För Nemo förklarar Daniel att förhållandet blir till “hundra procent samtalsbygd”.

Annons

– Den blir en telefonröst, lite som i filmen Her med Joaquin Phoenix, jag har Scarlett Johansson i öronen så att säga. Det som är intressant med det är att, dels måste du liksom leverera socialt, det är en bra grej på ett sätt för du måste lära känna varandra på ett annat sätt när du blir tvingad att ställa frågor, om du förstår vad jag menar? säger han men erkänner att han saknar vardagen tillsammans med Beate Karlsson.

– Man slås ju också av hur otroligt mycket av en relation är att gå hand i hand på stan och vara tysta och peka på något man tycker ser kul ut och bara ligga och kramas, att vara vara i samma lägenhet, att komma hem till någon och somna med varandra och vakna bredvid någon. Alla de sakerna är ju borta, men äh, man får ju gilla läget! Planen är att hon ska komma hem till Sverige igen inom två år i alla fall. Jag försöker vara lite positiv och tänka att vi suger på karamellen, vi är förhoppningsvis nykära när hon kommer hem om två år också. Då har vi varit ihop i tre år och kanske fått den här nykär-grejen ännu längre, säger Daniel Hallberg.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons