LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

5 saker du inte visste om Daniel Damberg i Hela Sverige bakar 2020

14 okt, 2020 
daniel damberg
I Hela Sverige bakar 2020 har Daniel Damberg visat sig vara en färgstark och omtyckt person.
Men vem är egentligen Daniel när han inte bakar?
Hänt svarar!
Annons
5 saker du inte visste om Daniel Damberg i Hela Sverige bakar 2020Brand logo
5 saker du inte visste om Daniel Damberg i Hela Sverige bakar 2020

Hela Sverige bakar 2020 är i full gång, men allt är inte riktigt som vanligt. Kakdrottningen Birgitta Rasmusson, 80, är utbytt. Till vem? Jo, Elisabeth Johansson som har många priser inom bakning och matlagning, men även juryerfarenhet eftersom hon är jury i Årets kock och Årets konditor 2020.

Något som annars är som vanligt är att flera hemmabagare ska möta varann i olika tävlingar för att se vem som till slut norpar titeln som vinnare av Hela Sverige bakar 2020.

I år har Daniel Damberg visat sig bli en färgstark person i programmet. Men vem är egentligen Daniel? Hänt svarar!

Vad jobbar Daniel Damberg med?

Daniels medverkan i Hela Sverige bakar skulle man kunna beskriva som en eventuell framgångssaga. Men frågan är ju vad han gör när han inte bakar?

Till vardags arbetar Daniel på bank.

Hur gammal är Daniel och var bor han?

Daniel föddes den 11 januari år 1993 och är idag 27 år gammal. Från början är han uppvuxen i Skillingaryd, men där bor han inte kvar. Numera bor Hela Sverige bakar-deltagaren i Bromma, Stockholm.

Annons

Vad heter Daniel Damberg på Instagram?

Daniel är riktigt aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter han danieldamberg och har över 600 följare. De tittare som sett Hela Sverige bakar kan nog gissa sig till vad som dyker upp flest i Daniels flöde – bakverk såklart! Och det är inte lite bakelser han delat med sig av.

Tar till sig av kritik och feedback

Förutom i Hela Sverige bakar så finns det andra förbättrningsområden hos Daniel, vilket han inte alls är sen att förändra.

Instagram har Daniel tidigare delat en bild där han skrivit:

”Är jag fortfarande i Sverige? Det är jag faktiskt. Jag blev nyligen tillsagt att jag inte hade tillräckligt med bilder på mig själv på Instagram. Så när jag befann mig vid denna lilla bit av Côte d'Azur vid Vättern, tyckte jag att det var dags att ändra på det”.

Istället för att gå emot och ifrågasätta personen som sa till Daniel att han hade för lite bilder på sig själv gjorde han alltså tvärtom – delade ett härligt sommarfoto!

Hela Sverige bakar visas onsdagar klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4, Instagram

Annons