TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Daniel Craigs hårda krav inför James Bond-filmen

27 aug, 2016 
AvHanna Svärd
Det blev nyligen känt att skådespelaren Daniel Craig gör huvudrollen i nästa James Bond-film. Men hunken har ett oväntat krav – att få slippa visa sig naken.
Annons

Tidigare i sommar blev det klart att skådespelaren Daniel Craig, 49, gör rollen som James Bond för femte gången. Detta efter att han tidigare sagt att det inte finns en chans att han skulle göra om uppdraget.

– Jag är färdig med det för tillfället. Vi är slut. Allt jag vill är att gå vidare, sa Craig till Time Out London i oktober förra året.

Men nu har han uppenbarligen ändrat sig, för kontraktet till den nya Bond-filmen som går under namnet “Bond25”, är redan påskrivet. Dock innehåller det en liten detalj som förmodligen gör fansen en smula besvikna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Craig har nämligen ett krav – att inte behöva visa sig naken, skriver Radar Online. Skådespelaren som enligt källor till Straight Shuter är i riktigt bra form, ska ha tackat ja till rollen på villkoret att han inte ska behöva visa sin nakna kropp.

I de andra fyra filmerna där han spelat den ikoniska rollen, har den vältränade skådisen ofta setts utan tröja, och ibland även helt naken i “Casino Royale”. Men detta verkar alltså förbli en del av historien..

Foto: IBL

Annons