Dan och Emma Ekborgs kärlekslycka efter skilsmässoansökan

Dan och Emma Ekborg gifte sig 2016.
Men vägen efter det har inte varit helt spikrak.
Här reder vi ut allt som hänt!

Skådespelaren Dan Ekborg, 65, träffade sin trettiofem år yngre fru Emma Ekborg, 30, via Facebook.

Efter att han fått nys om hennes profil skickade han iväg ett meddelande. Kärlek uppstod snabbt och de blev både sambor och förlovade sig under 2016.

När Dan medverkade i TV4:s Let's dance fanns Emma ofta i publiken och stöttade, något som betydde mycket för skådespelaren.

Emma och Dans skilsmässoansökan

Men för några månader sedan kom det ut uppgifter som gjorde att man anade trubbel i paradiset. I slutet av september ansökte nämligen paret om skilsmässa, men inte förrän i oktober registrerades den hos Stockholms tingsrätt.

Bara två dagar efter att skilsmässoansökan registrerades hos tingsrätten begärde Emma att processen skulle avbrytas.

Det hela gjorde att flera lyfte på ögonbrynen och blev nyfikna. I somras valde även skådespelaren och frugan att flytta ifrån varandra. Då skrev de sig på olika adresser, Emma lämnade parets gemensamma adress i Upplands-Bro och flyttade tillbaka till Sundsvall, där hon bodde innan giftermålet med Dan.

Tog tillbaka skilsmässan

Emma Ekborg menade då att de inte har brutit upp och avslutat relationen. Hon förklarade istället att de är ett par och kommer att fortsätta att vara det.

”Det är bara av ekonomiska skäl som vi skickat in den. För att förenkla ekonomierna för varandra. Vi ska vara ihop livet ut”, skrev hon i ett sms till Expressen.

”Vi är fortfarande tillsammans, har ringarna på oss och firar fem år i januari”.

Berodde på ekonomiska skäl

För Aftonbladet bekräftade Emma att skilsmässoansökan drogs tillbaka. Det hela handlade om det ekonomiska skäl, menade hon då.

”Vi är gifta och allt är enbart av ekonomiska skäl, som vi löser via revisorer och tekniskt. Vi är fortfarande gifta och ett par. Det är enbart en ekonomisk lösning vi gör”, skrev hon i ett sms till Aftonbladet.

Nu verkar det som att Dan och Emma Ekborg kilar stadigt igen. Vi får hoppas att 2021 blir ett mer stabilt år för makarna!

LÄS ÄVEN: 4 saker du antagligen inte visste om Emma Ekborg

LÄS ÄVEN: Här är de kändisar som medverkar i säsong 3 av Anders knackar på