LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dan Ekborg i terapi – berättar om tunga åren: ”Hade inte levt”

08 mar, 2024 
AvPontus Varg
Dan Ekborg väljer nu att lätta på sitt hjärta och berätta om livets alla delar.
Ett tag var han nära att ge upp.
– Vid flera tillfällen har jag varit nära på att skita i det här. Hade jag inte haft en terapeut hade jag inte levt idag, säger han i Renées brygga.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem sa det? – Tomten är far till alla barnenBrand logo
Vem sa det? – Tomten är far till alla barnen

Det berättar den folkkära profilen i programmet Renées brygga.

”Hade jag inte haft en terapeut hade jag inte levt idag”

Dan berättar att han har varit nära på att ge upp flera gånger.

– Vid flera tillfällen har jag varit nära på att skita i det här. Hade jag inte haft en terapeut hade jag inte levt idag. Jag har förstått att det är skitviktigt, berättar han i programmet.

Annons

Dan tror att den ansträngda relationen till sin mor skapade tvivel hos honom, något som han har kommit fram till i terapi.

– När jag sa att jag skulle söka scenskolan sa mamma "är du tvungen att skämma ut pappas namn?". Det är ju ett roligt stöd att få. Hon var ganska tuff, berättar Dan som är son till den kände skådespelaren och komikern Lars Ekborg.

Dan Ekborg.

”Jag kan bli väldigt arg”

Han berättar att mamman växte upp under väldigt tuffa förhållanden.

– Så i och med det blir man ganska hård. Men sedan var hon lite väl hård, men hon kanske trodde att det var bästa sättet att få mig att bli bättre och mer härdad. Men det blev inte så, det blev fel, säger Dan som har burit på en ilska, något som han stundtals har tagit ut på kollegorna.

Annons

– Jag är så självkritisk, vilket går ut över stämningen. Jag tror de flesta av mina vänner skulle säga att jag inte förändrats någonting. Förhoppningsvis har jag blivit lite klokare. Men jag kan bli väldigt arg. Det tror jag har kostat mig jobb och arbete. Jag tror många varit väldigt skraja för att jobba med mig, säger han i Renées brygga.

FOTO: TT / TV4

Annons