TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Då slutar Bianca Ingrosso och Pernilla med Wahlgrens värld

26 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld
Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay har gjort succé och är en stor tittarfavorit.
Nu avslöjar Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso när de kommer att sluta med tv-serien.
Annons
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrottBrand logo
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrott

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, började sin karriär som artist, men har de senaste åren blivit allt mer känd som en tv-profil och bloggerska. Familjens realityserie Wahlgrens värld, som sänds på Kanal 5 och Dplay, är nu inne på sin sjätte säsong och tv-programmet har blivit omåttligt populärt hos tittarna.

En av anledningarna till att det har blivit så populärt är att många uppskattar deras ärlighet. Kamerorna följer med familjen genom både glädje och sorg, och det finns ingenting som tittarna inte får se.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Pernilla Wahlgren och bianca ingrosso bråkar i wahlgrens värld
Här ryker Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso ihop vid frukosten i ett avsnitt av Wahlgrens värld som sändes nyligen.

Prisbelönta Wahlgrens värld

Flera gånger har familjemedlemmar rykt ihop, och man har bland annat fått följa Bianca Ingrosso, 24, och Pernilla Wahlgrens relation som mor och dotter genom åren. Deras öppenhet och ärlighet, samt humorn och underhållningen de ger tittarna har gett dem flera nomineringar och vinster genom åren. Förra året kammade de hem två kristaller i kategorierna ”Årets program” och ”Årets tv-personlighet”.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren vinner kristallen för Wahlgrens värld
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren med sina kristaller för Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso om Wahlgrens värld

När Hänt träffar mor och dotter berättar de att de ännu inte tröttnat på att spela in programmet, trots att det betyder att de ständigt har ett kamerateam med sig.

Annons

– Så länge vi känner att varje säsong blir bättre, att vi utvecklas. När vi själva tittar på materialet och känner ”fan vad kul det här är” eller ”vad fint det är” eller vad det nu kan vara så fortsätter vi, säger Pernilla Wahlgren.

Hon får medhåll av sin dotter. Bianca Ingrosso avslöjar dock att det har funnits tillfällen då hon tröttnat på att ha kameror med sig överallt.

– Jag har någon gång tänkt att jag kanske inte pallar, men det är ju när man är i en period i livet när man kanske inte orkar ha kameror i nyllet. Men jag och mamma har alltid sagt att så länge det inte tär på vår relation så fortsätter vi med Wahlgrens värld, säger Bianca Ingrosso.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Carolina Byrmo, TT/Olle Sporrong

Annons