Artikeln innehåller reklamlänkar

Datumet satt: då släpps Stranger things säsong 3 på Netflix

Stranger things säsong 3 släpps den 4 juli på Netflix.

Väntan är snart över. Nyligen avslöjade Netflix-teamet att Stranger things kommer tillbaka till sommaren. Nu är det exakta datumet bestämt för säsong 3.

2019 börjar bra för Stranger things-fansen! Efter ett års väntan står det nu klart vilket datum Stranger things 3 släpps. Tidigare har Netflix-teamet inte kunnat säga mer än att releasen kommer till sommaren, men nu vet de alltså exakt när det sker. Och vi kan inte bärga oss!

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Netflix-serien Stranger things har snabbt blivit en storfavorit och efter två säsonger är det många som ser fram emot den tredje. Redan i somras bekräftade Netflix att den tredje säsongen kommer sommaren 2019 efter att ha släppt en kortare teaser. I teasern får vi se Joe Keerys karaktär Steve jobba i ett nytt shoppingcentrum som kommit till Hawkins.

Säsongen släpps i juli

På nyårsafton släppte Netflix ännu en ny teaser och nu har de äntligen avslöjat det exakta datumet för när Stranger things säsong 3 har premiär – och det är den 4 juli 2019. På USA:s självständighetsdag. Det är alltså fortfarande ett tag kvar, men äntligen ser vi ljuset i tunneln.

Förutom att ha avslöjat datumet så har Netflix även släppt en ny poster till den kommande säsongen. På den ser vi karaktärerna Eleven och Mike hålla varandra i handen och resten av gänget står och tittar på fyrverkerier. Både Eleven och Will tittar bakåt och ser oroliga ut samt verkar vänta på något. Texten på postern är ”One summer can change everything” vilket inte låter så positivt…

I nuläget vet vi inte så mycket om den kommande säsongen av Stranger things, förutom att det kommer vara ett tidshopp. Säsong 3 kommer att börja ett år efter säsong 2 och anledningen till det ska vara att skådespelare blir äldre och måste passa in. För några veckor sedan släppte Netflix också namnen på alla avsnitt, men inte heller dem avslöjade så mycket.

Se nya teasern till Stranger things säsong 3 här:

LÄS MER: Efter romansryktet – här är nya kärleksbilderna på ”Stranger Things”-paret

LÄS MER: Folk kan inte sluta snacka om skräckfilmen Us – se trailern här

FOTO: Netflix

SENASTE NYTT!