LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cruises ord om starka markeringen mot Clara Henry

12 apr, 2020 
När Christoffer Willén och Clara Henry kommer till lag syd blir det inga direkta hurrarop.
Nu berättar Mattias Pettersson och Cruise Ferreira för Hänt hur de tänkte med sin starka markering mot de nya deltagarna.
– Det kändes inte bra, det var mycket irriterande, säger Cruise.
Annons

Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”Brand logo
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”

Robinson är just nu i fullgång på TV4. Smygandes i djungeln gjorde de tre utmanarna Christoffer Willén, Clara Henry och Jani Jokinen entré i programmet tidigare i veckan.

Dessa tre personer kommer in i spelet för att utmana de andra deltagarna som nu blivit ganska självsäkra och tror sig veta hur allt ligger till. Till lag syd väljer Fabian Thingwall att ta med sig både Christoffer och Clara – men det var inte så uppskattat av alla. Då det är ont om sängplatser och mat blir irritationen stor hos vissa av deltagarna i lag syd.

Några av deltagarna bestämmer sig för att lösa situationen, men det verkar bara förvärra det redan spända läget. Det är Mattias Pettersson och Cruise Ferreira som väljer att bygga ett eget litet tält, längre bort på stranden från de nya deltagarna och de andra lagkamraterna.

– Vi tyckte båda att det var en dum idé att de kom två nya, säger Mattias i programmet.

Annons

För Hänt berättar de nu hur de tänkte då och hur de egentligen kände när Clara och Christoffer kom till lägret.

– Vi var inte glada när det kom in två nya, av flera anledningar. Hela lägret blev ju mer trångt och det blev mindre mat för alla, säger Cruise.

“Katastrof”

Cruise fortsätter med att berätta att han tror att hans frustation även kan ha berott på att han och Fabian inte spelade på samma “sida”.

– Det kändes inte bra, det var mycket irriterande, säger han och fortsätter:

– Fabian var ju den som valde och jag och Fabian var ju inte riktigt så på samma sida om man säger så. Då skulle han ju såklart ta dem som han kom bäst överens med.

Även Mattias står fast vid hur irriterad han blev över de nya deltagarna.

– Klart att det var jobbigt att ha två munnar till att mätta. Samtidigt blev det på tok för trångt i lägret på nätterna. Vi hade egentligen inget val om vi inte skulle ligga på varandra och det var väl ingen i syd som jag ville ligga på eller ha över mig, säger han.

Annons

– Min känsla när han kom med två nya var katastrof. Jag led oerhört mycket av matbristen och helt plötsligt hade vi ju två munnar till att mätta. Jag kom till ön med på tok för låg procent fetthalt och det tog på mina muskler från dag ett. Därav mitt lite buttra tjuriga jag i programmet. Jag var påväg att ge upp så många gånger men fightade vidare på grund av mina barn. Dom vet att farsan är en fighter. Jag kunde inte svika dom. Det enda jag ville var att ta hem hela skiten, säger han.

FOTO: TV4/TV4PLAY

Annons