TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cruise Ferreiras dolda kamp under inspelningen av Robinson

16 apr, 2020 
Robinson Cruise
Cruise Ferreira och Mattias Pettersson blev nära vänner under inspelningen av Robinson 2020.
I ett inlägg på Instagram avslöjar Cruise att duons resa var långt ifrån enkel.
– Det ledde till att vi fann varandra, skriver han.
Annons
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”Brand logo
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”

Årets säsong av Robinson är i full gång på TV4 och en av de deltagare som har väckt en hel del reaktioner hos tittarna är Cruise Ferreira. Tillsammans med är Mattias Pettersson, som han snabbt blev nära vän med under inspelningen av realitysåpan, valde han att bygga ett eget tält på stranden efter att två nya deltagare anslutit sig till deras lag.

– Vi var inte glada när det kom in två nya, av flera anledningar. Hela lägret blev ju mer trångt och det blev mindre mat för alla, har Cruise tidigare berättat i en intervju med Hänt.

Cruise Ferreira lämnar lag syd

I måndagens avsnitt av Robinson tvingades Cruise Ferreira lämna lag syd efter en omröstning. Att det var just han som fick flest röster av sina lagkamrater kom inte som en chock för Cruise.

– Det känns lite väntat faktiskt. Surt såklart eftersom jag ville fortsätta köra. Det finns ju de i det här laget som definitivt inte tycker om mig. Jag är besviken, sa han i programmet.

Annons

Men Cruise resa slutar inte där. Han befinner sig numera i Gränslandet, vilket är ett sidoprogram där deltagare som lämnat Robinson får kämpa för att få återvända till tävlingen.

Kampen under inspelningen

I ett nytt inlägg på Instagram väljer Cruise att berätta mer om relationen med vännen. Han avslöjar då att de inte hade det helt enkelt under inspelningen av Robinson, men om det är på grund av gruppdynamiken eller personliga erfarenheter framgår inte.

”Två strandhängare i Robinson som blev goda vänner. Jag och Mattias Pettersson gick igenom samma sak i Robinson. Det ledde till att vi fann varandra och en livslång vänskap”, skriver Cruise Ferreira intill en skärmdump från programmet och fortsätter:

”Han är lite gnällig när han är hungrig, som ni kan se på hans ansiktsuttryck, men en stabil snubbe och vän”.

I kommentarsfältet är det tydligt att duon har många fans och att flera Robinson-tittare hejar på just Cruise Ferreira och parhästen Mattias Pettersson.

”Kom igen nu och kamma hem alltihopa!”, hälsar en person i en kommentar.

FOTO: TV4

Annons