LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cristiano Ronaldos blöta EM-uppladdning på Ibiza

15 jun, 2016 
AvOla Brising
Blodet började pumpa redan veckan före EM. För att tagga till åkte Cristiano Ronaldo till Ibiza och satsade på hett möte med en ny skönhet.
Annons

Att den portugisiske fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo, 31, är en kvinnokarl är ingen hemlighet. I fjol tog det slut med ryska modellen Irina Shayk, 30, efter fem års förhållande på grund av att anfallaren varit otrogen med minst ett dussin tjejer.

Just nu pågår fotbolls-EM för fullt i Frankrike. Medan många andra spelare har som regel att försöka tämja sina köttsliga lustar inför stora mästerskap för att bli mer taggade och prestera bättre på plan gör Cristiano det motsatta.

07946219.jpg
Det går inte att missa att Cristiano Ronaldo är het på gröten. Foto: IBL

En vecka innan mästerskapet drog igång stack han nämligen till partyön Ibiza med ett gäng kompisar. Och snart visade det sig att det framför allt var en mystisk svarthårig kvinna han var där för att träffa.

Annons
07946214.jpg
Den mörkhåriga kvinnan gör allt för att egga fotbollsstjärnan. Foto: IBL

De här bilderna är tagna när han är ute på en lyxyacht med ett större sällskap och det är bara den svarthåriga bruden Ronaldo är intresserad av. Tjejen ifråga låter oblygt händerna vandra över sin stilige fotbollshunks kropp. Det är knappt att de kan hålla sig från att komma innanför varandras badkläder när de ligger inslingrade på en handduk framför kompisarna mitt på däck.

07946224.jpg
Så fort kompisarna tar några steg åt sidan lägger de sig ner och utforskar varandras kroppar. Foto: IBL

Nu håller portugiserna tummarna för att deras stjärnspelare ska vara lika bra på att pumpa in mål under EM som han var på att få blodet att pumpa på Ibiza.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons