Cornelia Gyllborg och Malte Grkovic relation efter Paradise hotel

Cornelia och Malte i Paradise hotel

I Paradise hotel 2020 har tittarna fått se Malte Grkovic och Cornelia Gyllborg utveckla en romans.
När de kom hem från inspelningarna fortsatte de umgås – men sen vände allt.
– Jag och Cornelia kommer aldrig vara vänner, skriver Malte i ett meddelande till Hänt.

För ett par veckor sedan drog en ny säsong av Paradise hotel igång på Viafree. I år är det både nya och välbekanta ansikten som dyker upp på hotellet för att göra upp om vinsten på en halv miljon kronor.

Paulina ”Paow” Danielsson, 26, Josefin ”Josie” Capllonch, 32, och Arvid Stenbäcken, 27, är några av de Paradise hotel-veteraner som har återvänt till programmet i årets upplaga.

Maltes romanser i Paradise hotel

Malte Grkovic, 25, som har varit med i Paradise hotel 2020 sedan det första avsnittet, har ingen tidigare erfarenhet av dokusåpor. Trots det har han lyckats komma in bra i gruppen och blivit rejält omtyckt av de andra deltagarna.

Under sin medverkan har Malte haft flera romanser. Till en början fick han upp ögonen för Filippa ”Blomman” Blomqvist, 22, men efter att hon tvingades lämna blev han allt mer kärleksfull mot Paulina Danielsson.

Förra veckan blev det just Paows tur att lämna hotellet, varpå Malte istället valde att utveckla sin relation med Cornelia Gyllborg, 25, som tittarna kan känna igen från Paradise hotel 2016.

Tårar efter kvällens parceremoni

I kvällens avsnitt ser det mörkt ut för Maltes del. Eftersom han har blivit en stark spelare är det flera deltagare som lägger upp en plan för att han ska åka ut.

Cornelia och Malte har varit oskiljaktiga den senaste veckan och tanken på att han ska checka ut rör Cornelia till tårar.

– Jag har inte varit här inne så jättelänge än men jag och Malte har kommit varandra väldigt nära, säger hon i programmet.

Efter parceremonin står det klart att det är just Malte Grkovic tur att packa sina väskor. Både han och Cornelia gråter när de tar farväl av varandra.

Cornelia och Maltes farväl

Malte och Cornelias relation idag

Kärleken mellan Malte och Cornelia verkade minst sagt sprudla i dokusåpan – men hur blev det när de kom hem från inspelningarna i Mexiko?

I ett meddelande till Hänt berättar Cornelia Gyllborg att hon och Malte umgicks ett par månader men att det inte blev någonting mer.

”Tyvärr fick vi det inte att funka då vi ser olika på mycket saker. Vi har varit vänner till och från efter det men i dagsläget har vi ingen kontakt alls”, skriver hon.

Malte Grkovic förklarar att de båda märkte ganska snabbt att han och Cornelia inte var menade för varandra.

”Man kan vara en bra match i huset och sen förändras allt när personens rätta jag kommer fram på utsidan. Jag tänker inte hänga ut någon men jag och Cornelia kommer aldrig vara vänner eller ens prata med varandra igen”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Viafree