TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Colin Farrell raggar på Tinder – letar efter något seriöst

27 maj, 2016 
AvOla Brising
Colin Farrell har vänner som träffat sina respektive genom att vara med i dajtingappen. Nu är skådisen själv redo att hitta en partner.
Annons

Irländske skådisen Colin Farrell, 39, har sönerna James, 12, och Henry, 6, från sina tidigare förhållanden med Kim Bordenave, 46, respektive Alicja Bachleda-Curus, 33, men är singel sedan fem år. 2014 raljerade han i Aftonbladet om sina bästa raggningsrepliker.

– Vill du se min drake? Den kanske sprutar eld. Vill du se honom vifta på svansen? Det tyckte Colin var bra saker att säga för att stöta på tjejer.

Men tydligen funkade inte de knepen så bra som han hoppats på för nu har filmstjärnan i stället börjat ragga på Tinder.

Colin Farrell giller Tinder.

I en intervju med tidningen Daily Beast förklarar Colin att orsaken till att han använder dejtingappen förvånansvärt nog är att han längtar efter något seriöst:

– Jag har vänner som träffat varandra på dejtingsajter och fått riktigt bra förhållanden. Varför anses det vara ärligare att stöta på någon klockan sex på morgonen med magen full av Jack Daniels?

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons