Claudia Galli Conchas om annorlunda karriärbeslutet

Claudia Galli Conchas avslöjande om annorlunda karriärbeslutet: ”Helt galen”

Skådespelaren Claudia Galli Concha försöker alltid vara en bra förebild för sina döttrar, Chloe och Celeste. Nu berättar hon om jobbet hon gjorde i somras som verkligen imponerat på döttrarna.
Claudia Galli Conchas beslut om barnen efter livsförändringen
Slå på ljud

Skådespelerskan och manusförfattaren Claudia Galli Concha, 41, slog igenom när hon var med i Skilda världar på TV4 1998. Sedan dess har hon blivit folklig i och med sin medverkan i ICA-reklamen och synts i flera filmer och tv-serier. Bland annat har hon spelat rollen som Erica Falck i Fjällbackamorden som bygger på Camilla Läckbergs böcker.

Nu befinner sig Claudia Galli Concha i Kalifornien tillsammans med maken Manuel Concha, 38, och deras barn Chloe, 4, och Celeste, 3.

Men i somras var Claudia i Sverige för att göra ett annorlunda jobb. Trots att hon medverkat i många produktioner genom åren är det nu ett särkilt uppdrag som gjort intryck på hennes döttrar.

I somras fick jag äran att dubba en av karaktärerna i Playmobile – The Movie. Något jag är väldigt glad för, inte bara för att jag kommer att vara hjälte i mina barns ögon utan även för att det är en riktigt rolig film. Rolig, händelserik och spännande utan att vara läskig. En perfekt kombo och jag vet att mina tjejer kommer älska den”, skriver Claudia Galli Concha på Instagram.

Hon fortsätter:

Att dubba är så kul, inga kameror bara ljud, men det gör att man ser helt galen ut tydligen.”

Claudia har tidigare lagt upp inlägg på sociala medier där hon reflekterar över vad det innebär att vara just en bra förebild för sina döttrar.

I april förra året delade Claudia Galli Concha med sig av en bild på Instagram där hon går på stranden tillsammans med barnen, iklädd kjol och bikini-överdel.

”Som mamma till två tjejer har jag en viktig uppgift, att lära dom att älska sina kroppar. Det är en uppgift jag tar på stort allvar och som jag måste påminna mig om varje dag, skrev Claudia Galli Concha då och fortsatte:

”Den här bilden hade jag aldrig lagt upp förut. Jag hade valt en där jag drog in magen eller förmodligen en där jag inte visade den alls. Men nu är det upp till mig. Såhär ser jag ut. Magen är inte tight. Men jag känner mig fin och stark”.

Inte träna för att bli smal

I slutet av augusti gick Claudia Galli Concha in på ämnet igen och berättade hur hon tidigare har tänkt kring sin träning – och hur hon ser på träningen idag.

På Instagram la hon upp en bild som föreställer skådespelerskan på gymmet iklädd träningskläder.

Jag ska bara träna tills jag blir smal. Om jag hade fått en krona för varje gång jag har tänkt så under mitt liv så hade jag varit rik idag. Idag är träning, helst varje dag, något som är självklart för mig, av i princip alla anledningar förutom att bli smalare”, skrev Claudia Galli Concha på Instagram och fortsatte:

Träningen gör mig lycklig, kreativ, energifylld, ångestfri…saker jag värdesätter mycket MYCKET mer än storleken på mina kläder. Nu är mitt mission att föra över dom här tankarna på mina barn. Dom ska aldrig behöva slösa tid på idioti som jag har gjort”.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN