Claudia Galli Conchas beslut om barnen efter livsförändringen

Claudia Galli Conchas beslut om barnen efter förändrade synen på träning.

Claudia Galli Concha vill visa en ärlig blid av sig själv på sociala medier – för sina döttrars skull. I ett nytt inlägg på Instagram har skådespelerskan delat med sig av sina tankar kring träning och varför hon ändrat inställning över åren.
Claudia Galli Conchas beslut om barnen efter livsförändringen
Slå på ljud

Skådespelaren och influencern Claudia Galli Concha, 41, har två barn tillsammans med maken Manuel Concha, 38 – döttrarna Chloe, 4, och Celeste, 3. Claudia har tidigare lagt upp inlägg på sociala medier där hon reflekterar över sin roll i döttrarnas framtid.

I april förra året delade Claudia Galli Concha med sig av en bild på Instagram där hon går på stranden tillsammans med barnen, iklädd kjol och bikini-överdel.

”Som mamma till två tjejer har jag en viktig uppgift, att lära dom att älska sina kroppar. Det är en uppgift jag tar på stort allvar och som jag måste påminna mig om varje dag, skrev Claudia Galli Concha då och fortsatte:

”Den här bilden hade jag aldrig lagt upp förut. Jag hade valt en där jag drog in magen eller förmodligen en där jag inte visade den alls. Men nu är det upp till mig. Såhär ser jag ut. Magen är inte tight. Men jag känner mig fin och stark”.

Sedan dess har hon lagt upp fler ärliga bilder på sig själv, utan att ändra eller retuschera – något som uppskattats av följarna.

Inte träna för att bli smal

I ett nytt inlägg på Instagram går Claudia Galli Concha in på ämnet igen och berättar hur hon tänker kring sin träning. Bilden föreställer skådespelerskan på gymmet iklädd träningskläder, och till inlägget skriver Claudia att hennes tankar om träning förändrats under åren.

Jag ska bara träna tills jag blir smal. Om jag hade fått en krona för varje gång jag har tänkt så under mitt liv så hade jag varit rik idag. Idag är träning, helst varje dag, något som är självklart för mig, av i princip alla anledningar förutom att bli smalare”, skriver Claudia Galli Concha på Instagram och fortsätter:

”Träningen gör mig lycklig, kreativ, energifylld, ångestfri…saker jag värdesätter mycket MYCKET mer än storleken på mina kläder. Nu är mitt mission att föra över dom här tankarna på mina barn. Dom ska aldrig behöva slösa tid på idioti som jag har gjort”.

Bland Claudia Galli Conchas följare är det många som håller med henne och som hyllar det ärliga inlägget.

Så rätt inställning. Vi har nog alla varit där”, skriver en person.

Du är en fantastisk förebild! Tycker att du är så vacker, cool och klok tjej och fantastisk mamma (och säkert en alldeles underbar fru!)”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN