LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Claudia Galli Concha avslöjar bluffen i Förrädarna: ”Vi fick ringa”

02 sep, 2023 
Förrädarna
Det är säsongspremiär för TV4:s nya satsning Förrädarna.
Men vad sker bakom kulisserna som tittarna inte får se?
När Hänt når Claudia Galli Concha kan hon avslöja bluffen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Calle Sterners flört till TV4: ”Jag gillar nya utmaningar”Brand logo
Calle Sterners flört till TV4: ”Jag gillar nya utmaningar”

Det helt nya underhållningsprogrammet Förrädarna har äntligen haft säsongspremiär på TV4. I programmet får vi följa 18 kända svenskar när de genomgår ett tufft psykologiskt och socialt spel i jakt på att hitta just ”förrädare”.

En av deltagarna i den allra första säsongen är skådespelaren Claudia Galli Concha, 45, när Hänt når Claudia kan hon avslöja spännande detaljer som tittarna inte får se hemma i tv-sofforna.

Claudia Galli Concha avslöjar – så gick det egentligen till i Förrädarna

Claudia förklarar att deltagarna redan innan de klev in på slottet fick reda på att de skulle få vara en del av ett psykologisk experiment.

– Vi fick ju prata med psykolog innan och liksom checka vår status, vi fick fylla i formulär om hur vi mådde, om vi var stabila eller labila och sådär.

För att de skulle vara helt dedikerade till spelet gällde även vissa regler, väl på plats.

– Vi blev fråntagna allting. De som hade klockor blev fråntagna de, och alla blev fråntagna sina mobiler, datorer, och allt sånt där. Vi hade noll kontakt med omvärlden, säger Claudia och fortsätter:

Annons

– Vi hade konstant övervakning av vakter och fick absolut inte prata om spelet när vi inte blev filmade. När jag ser tillbaka på det så var det fruktansvärt påfrestande.

Claudia Galli Concha avslöjar bluffen i Förrädarna: ”Vi fick ringa”

I första avsnittet säger programledaren Dragomir Mrsic att deltagarna kommer föras till sina rum och låsas in till morgonen kommer. De kommer inte få prata med någon, träffa någon och de har inte tillgång till sina mobiltelefoner.

Men Claudia förklarar att trots att de hade blivit fråntagna sina mobiler så var de lovade ett visst undantag.

– Vi fick ju inte ha mobil men vi hade blivit tillsagda att vi skulle få ringa hem, men sen så kom de till oss efter ett ganska kort tag och så sa de att ”vi har ångrat oss, ni kommer inte få tillgång till mobil”, säger hon och fortsätter:

– Och då bröt jag verkligen ihop. Jag sa bara att jag vill gå hem, jag vill inte vara med.

Men då bestämde sig produktionen för att tänka om.

– Men sen styrde de ändå ihop så vi fick ringa, när vi åt middagar så fick man ringa hem, men samtalen var övervakade såklart.

FOTO: TV4Play

Annons