LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Clara Henrys sexdröm om kollegan: Hände fem gånger!

28 jun, 2017 
Jonatan Berggren
Clara Henry avslöjar sin "värsta sexdröm" på Youtube. Det visar sig handla om en kollega, och inte bara EN gång!
Annons

YouTube-kreatören och författaren Clara Henry, 23, hamnade minst sagt i rampljuset i vintras när hon ledde “Melodifestivalen”. Efter tävlingen har livet återgått mer till det normala, vilket bland annat betyder filmer och flitiga uppdateringar på hennes YouTube-konto.

I sin senaste uppdatering bestämde sig Clara för att svara på tittarnas frågor, med ett löfte om att svara ärligt på till och med privata spörsmål. En av frågorna blir särskilt genant, “Vilken är din värsta sexdröm?”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Clara är inte den som viker ner sig och även om hon inte nämner vem det handlar om är historien minst sagt speciell.

– Det var så fruktansvärt jobbigt när jag flyttade till Stockholm för ett par år sedan och jobbade med ett projekt. Jag hade en kollega på det här projektet som såg bra ut, men jag var i ett förhållande och jag hade inte några såna tankar eller känslor över huvud taget, berättar hon i videon.

Clara Henrys undermedvetna var dock inte helt med på noterna.

– Jag drömde sexdrömmar om den här personen FEM GÅNGER. Det är inte min värsta sexdröm för att det hände jobbiga saker, men att jag drömde om hen fem gånger.

Clara som i dag är tillsammans med Carl Larsson stöter fortfarande ihop med föremålet för drömmarna då och då.

– Vi jobbar i samma bransch, men jag kan inte se personen i ögonen.

Här kan du se hela Claras vlogg:

Foto: IBL, Youtube

Annons