LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Clara Henrys kritik mot TV4 efter anklagelserna i Robinson

20 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Robinson 2020: Clara Henry
Det är en ny vecka i Robinson och stämningen i lag Syd efter förra veckans öråd är katastrofal.
Nu riktar Clara Henry kritik mot TV4. "Tack TV4", skriver hon ironiskt på Instagram story.
Annons
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”Brand logo
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”

Det här årets säsong av TV4:s långkörare Expedition Robinson är i full gång och under kvällens avsnitt är det dags för den traditionella sammanslagningen.

Men det är inte ett sammansvetsat lag Syd som river sitt läger och beger sig ner mot stranden för att tävla. Efter söndagens öråd, där Raymond Ahlgren, 52, fick lämna har stämningen i laget blivit allt sämre. Efter att Josefina Liljedahl fått reda att flera av hennes lagkamrater hoppas på att kunna rösta ut henne ut tävlingen väljer hon att konfrontera gruppen.

Clara Henry lyckades ta sig till andra plats i söndagens immunitetstävling
Clara Henry lyckades ta sig till andra plats i söndagens immunitetstävling.

– Jag har en sak att ta upp. Jag har pratat om gårdagen med de flesta av er idag, och jag hyser absolut inget agg mot er. Men efter det jag tycker är tråkigt är att det har framkommit att det har börjat paktas igen. Att man ska rösta ut mig omgående, säger hon och syftar till bland annat Christoffer Willén och Clara Henry, innan hon blir avbruten.

Annons

– Nu måste du ta och lugna ner dig lite, säger Mattias Pettersson innan laget tillsammans väljer att lägga konflikten bakom sig för att istället fokusera på den stundande tävlingen.

Lyckades ta sig över linjen

Innan söndagens öråd tvingades lag Syd till en immunitetstävling där deltagarna krälade i sanden, bundna till händer och fötter, för att vinna en viktig immunitet.

Clara Henry lyckas ta sig till en andraplats i tävlingen och är mer än glad då hon lyckas slingra sig in över mållinjen.

– Jag kom ta mig fan tvåa, åh vad jag är stolt, säger hon.

Men när Clara idag tittar på programmet är hon allt annat en nöjd. På Instagram story lägger hon upp bilder på sig själv från tävlingen – och hon är inte direkt förtjust över hur hon ser ut med sand i hela ansiktet.

“Tack TV4 för toppenbild”, skriver Clara ironiskt i en story.

Clara Henrys kritik efter Robinson

FOTO: TV4/Instagram: @glasclara

Annons