TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Clara Henrys kärleksfulla ord till Robinson-Christoffer Willén

05 jun, 2020 
Christoffer Willén och Clara Henry hittade ett starkt vänskapsband under tiden de tävlade i Robinson 2020.
De fortsätter även hålla kontakten efter programmet och på Christoffers födelsedag valde Clara att dela med sig av fina ord till sin vän.
Annons
Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i RobinsonBrand logo
Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i Robinson

Vinnaren av Robinson 2020 har äntligen korats. Efter tio veckor på en öde Fiji-ö blev det tillslut kocken Michael Björklund, 45, från Åland som tog hem vinsten.

Som vinnare åkte Micke inte hem tomhänt, förutom Robinson-statyetten fick han även en halv miljon kronor att stoppa rakt ned i fickan.

Clara Henry och Christoffer Willéns resa

Men vad vore Robinson utan en riktigt jämn tävling? En person som föll på målsnöret var mediaprofilen Clara Henry, 25. Hon kom in några veckor senare i Robinson, som en utmanare ihop med skådespelaren Christoffer Willén och 36-åriga studenten Jani Jokinen från Motala.

Ja, Clara Henry vann inte Robinson 2020, men hon åkte absolut inte hem tomhänt. Som utmanare ihop skapades ett starkt band hon och Christoffer emellan. De backade varandra genom hela Robinson-resan och höll ihop in i det sista.

Christoffer har tidigare berättat för Hänt att han och Clara tillbringade flera dagar i början av programmet med att lära känna varandra, vilket blev en start på en fin vänskap.

Clara Henry och Christoffer Willén umgås i Robinson 2020
FOTO: TV4

– Vi hade absolut ingenting att göra utom att vänta, under de här fem första dygnen, det är väldigt påfrestande att inte göra någonting. Så vi sysselsatte oss väldigt mycket med att prata och lära känna varandra, har Christoffer tidigare berättat för Hänt i en intervju.

Annons

”Min fina vän”

Vänskapsbandet verkar fortfarande hålla i sig då de umgås även på hemmaplan.

När kalendern landade på Christoffers födelsedag var Clara Henry varken sen eller snål med gratulationen.

Under födelsedagen delade Clara Henry en bild på sig själv och Christoffer. Födelsedagsbarnet fick en liten kalashatt, medan Clara glatt hejar på bredvid.

”Grattis på födelsedagen min fina vän!”, skrev Clara Henry som bildtext till sin Instastory.

Clara Henry och Christoffer Willén på Instagram
FOTO: Instagram

Och att Christoffer blev glad för de fina orden var det ingen större tvekan om, då han snarast delade Claras story på sitt eget konto. Fint!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons