Artikeln innehåller reklamlänkar

Clara Henry berättar sanningen om relationen med Klas Beyer

Clara Henry och Klas Beyer

Klas Beyer och Clara Henry har setts ihop flera gånger. Nu berättar programledaren om relationen med Robinson-vinnaren.

Klas Beyer, 30, från Umeå gick och vann hela Robinson 2019. Efter hårda prövningar och extrema förhållanden utan mat lyckades han knipa vinsten på en halv miljon kronor. 

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Han var en stor favorit hos tittarna från start och för Hänt har han tidigare berättat att han är en favorit även hos kvinnorna.

– Så här är det. Jag blir kär jävligt snabbt. Behöver bara träffa en människa en enda gång för att jag ska bli kär. Sedan kan jag bli okär lika snabbt – om relationen visar sig vara obra. Jag är en drömmare och romantiker, jag blir lätt uppfylld av en annan människa och dras med och blir kär. Bara i år har jag varit kär fyra gånger – och okär tre gånger.

Klas Beyer om kärlekslivet

Han berättade att det fanns en speciell kvinna i hans liv, men påpekade att det inte rörde sig om någon flickvän. Och han ville inte berätta vem personen i fråga var.

– Det är inte en flickvän. Jag vill gärna poängtera det. Det är fortfarande dejting, sa han och fortsatte:

– Fan, jag vet ju inte alls själv vad allt är eller inte är. Det är svåra grejer det här. Men det är underbart! Vi har det underbart och kul!

När han gästade Hänt podcast Vad har hänt några veckor senare var han fortfarande hemlighetsfull angående sin nya flamma. Men strax därefter mötte han upp programledaren Clara Henry, 25, för en fika.

Clara Henry berättar om relationen

De två har setts tillsammans  vid flera tillfällen, och när Clara Henry dök upp på invigningen av Mosebackes terrass i Stockholm frågade vi om deras relation.

– Vi är polare, vi har många gemensamma kompisar.

Det är inte dig han pratar om när han säger att han dejtar någon?

– Nej det hoppas jag inte. Det tror jag inte heller, säger Clara Henry och skrattar.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Erik Mårtensson

SENASTE NYTT!