ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Claes Malmbergs nya hälsobesked – veckor efter kampen med rosfeber

16 aug, 2023 
Claes Malmberg
Förra veckan tvingades Claes Malmberg till sjukhus efter att drabbats av rosfeber.
Nu kommer han med ett helt nytt besked gällande sin hälsa.
– Jag har fått penicillin och kommer överleva, säger Claes till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarnaBrand logo
Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarna

Tidigare i augusti kom nyheten om att Claes Malmberg, 62, tvingades ställa in sin show efter att blivit akut sjuk. Han skulle då ha uppträtt med sin liveshow på Kulturhuset Hav och Land men hade plötsligt drabbats av rosfeber, vilket är en infektion i huden som orsakas av bakterier

– Det är inte så dramatiskt. Man har hög feber och är sjuk bara, säger Claes Malmberg till Expressen.

Claes Malmberg aktuell med nytt program – första orden om Överlevarna

När Hänt träffar Claes under SVT:s höstpressdag finns Claes på plats för att berätta om sitt nya program Överlevarna som han leder under hösten. Där kommer Claes flytta ut i vildmarken tillsammans med sex komiker.

– Det är alltid så att underhållning är svårt. Det är en upplevelse när man gör en sak, sen ska det klippas, göras och presenteras. Men jag hoppas att det blir ett underhållande och roligt program som kan glädja människor, säger Claes om det nya humorprogrammet.

Egna orden om hälsan – veckor efter beskedet med rosfeber

När Claes mående kommer på tal visar det sig att han tycker att hans sjukdomstid med rosfebern kommer att bli något förstorad.

Annons

– Ja men det där är kanske en av pressens största överdrifter. Den här gången tänkte jag, ska jag svara när pressen ringer om de här dumheterna? Så tänkte jag, då gör jag det så jag lägger sordin på detta men det blev bara värre när jag svarade. Jag sa att det är ingen fara, jag har fått penicillin och kommer överleva men ändå blev rubrikerna "Claes Malmberg till sjukhus". Jag körde dit själv, fick penicillin och körde hem, säger Claes till Hänt och fortsätter:

– Jag mår fantastiskt bra och hade fantastiska värden. Doktorn sa till mig att Claes du är en 25-åring i en 62-årings kropp.

FOTO:

Annons