ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Claes Malmberg bekräftar nya kärleken – efter uppbrottet från 21 år yngre Janiana

23 aug, 2023 
Simon Lundh
Claes MalmbergP
Claes Malmberg har hittat kärleken igen.
Det bekräftar han i en intervju.
Nu berättar han om sin nya partner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarnaBrand logo
Claes Malmberg ny programledare – besvikelsen över deltagarna

Claes Malmberg, 62, gick skilda vägar i fjol efter långdistansförhållandet med brasilianska Janiana Panchero Silva. Då bestämde sig skådespelaren för att var singel ett tag. Det verkar ha gått sådär för Claes.

Claes Malmberg har hittat kärleken igen

Nu har Claes återigen hittat kärleken igen. Något han berättar om för Allas.

– Haha, ja, jag verkar vara usel på att vara ensam ändå. Det var inte alls tänkt att jag skulle in i en ny relation nu, men ibland kan man inte planera allt. Däremot vill jag inte berätta om vem det här, jag ska försöka hålla relationen hemlig så länge det går, säger han.

Claes säger ofta har haft en partner och sällan har varit singel.

– Jag har oftast varit i ett förhållande, vilket jag trivts väldigt bra med. Men när jag fått känna på hur det är att vara singel har jag trivts ganska bra med att vara ensam. Då får man lära sig att ta ansvar för allting själv och kan även lägga upp tillvaron på egen hand.

Annons

Claes Malmberg nya lycka i karriären

Det är inte det enda lyckliga beslutet för Claes just nu. Han är även aktuell som programledare i en nytt program på SVT som heter Överlevarna. Ett program där sex svenska komiker tävlar om att överleva utanför civilisationen. För Hänt berättar han om den nya serien på public service-kanalen.

– Jag hoppas att det blir ett underhållande och roligt program som kan glädja människor. Jag tycker det finns många episoder som är väldigt roliga, säger han.

Claes medger även att han var lite besviken på deltagarnas insats i programmet.

– Delvis, inte underhållningsmässigt, men jag skulle kanske inte hålla dem här sex i handen om jorden går under. Det är ju ett program som bygger på att jag är rätt kritisk mot dem, säger han.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT

Annons