LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cissi Wallin har fått en pojke: "Vi befinner oss i en himlastormande bubbla"

23 feb, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Cissi Wallin har blivit mamma. I onsdags födde hon en son. "Total overload av kärlek inför den här lilla plutmunniga människan som ligger på sin pappas bröst och bara är vackrast i precis i hela världen."
Annons

Onsdagen den 18 februari välkomnade Cissi Wallin, 29, och Linus Blomberg, 42, sin son till världen. Pojken som än så länge inte har fått något namn var 50 centimeter lång och vägde 3 360 gram.

“Våra livs kärlek föddes klockan 18.11 på BB Stockholm idag, efter 22 timmars kamp. Just nu är vi i någon slags episk och himlastormande bubbla, men bombar såklart ändå TACK till alla som skickat(r) kärlek och den helt magiska personalen här på förlossningen”, skriver den nyblivna mamman på Facebook.

Linus och Cissi på röda mattan. Foto: Stella Pictures
Linus och Cissi på röda mattan. Foto: Stella Pictures

På sin blogg beskriver Cissi hur de nu försöker få allt att fungera med amning och sömn. Allt är inte bara rosenskimrande, men det går inte att ta miste på hennes stolthet över sonen.

“Ena sekunden: känslan av att vara världens sämsta morsa (på grund av ytterst oklara anledningar). Nästa: total overload av kärlek inför den här lilla plutmunniga människan som ligger på sin pappas bröst och bara är vackrast i precis i hela världen”.

Sonen föddes i onsdags. Foto: Cissi Wallins blogg
Sonen föddes i onsdags. Foto: Cissi Wallins blogg

I samband med att hon fick reda på att hon var gravid delade hon med sig av sina förväntningar och farhågor på samma blogg.

Annons

“Hoppsan. DEN känslan. Jag vet ju alltså hur barn blir till, men ringde ändå Limpan när jag satt där på toa en yrvaken morgon och läste på displayen (hej digitala grav-test, bra grej) och skrek HUR GICK DET HÄR TILL?!?. Fast klart fan man ska vara GLAD! Över att just nu vara frisk, ha lätt för att bli på smällen, ha en löjligt bra snubbe (fråga mig inte hur han pallar med mig emellanåt, men det är väl något en psykolog får analysera) och en hel rad underbara vänner som bara ÄR.”

Missa inte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons