Cissi Forss har gift sig med Fredrik von der Esch – hemliga bröllopet

Cissi Forss

Cecilia Forss och Fredrik von der Esch har varit ett par i många år.
Nu berättar skådespelaren att de har gift sig – och att hon även valt att byta namn.

Tillsammans med Hans Mosesson och Mats Melin gjorde skådespelaren Cecilia Forss succé i Icas reklamfilmer på tv, och blev därmed känd för svenska folket som Ica-Cindy.

Sedan dess har hon kämpat med att bli av med Ica-stämpeln genom att visa upp sina skådespelartalanger i andra sammanhang, och med facit i hand kan man säga att hon minst sagt har lyckats.

Efter sin medverkan i Ica-reklamerna har Cecilia medverkat i ett flertal stora filmer och serier, bland annat som Jennifer i Rymden finns inga känslor och som Rebecka i Black widows.

De som har barn eller småsyskon kan ju inte heller ha missat hennes stora insats i 2018:s succéjulkalender Storm på Lugna gatan, där man fick se Cecilia som den tävlingsinriktade mamman Sanna. Men framgångarna tar inte slut där. Utöver sin medverkan i de populära filmerna har hon även släppt två stycken barnböcker - Fislandet som blev den första och Paketlandet som blev den andra.

Cecilia Forss har gift sig med Fredrik von der Esch

Men vid sidan av den framgångsrika skådespelar- och författarkarriären tillbringar Cecilia gärna tid med sin familj. Tillsammans med Fredrik von der Esch har hon dottern Fredrika som föddes i februari förra året. Men för bara någon månad sedan avslöjade skådespelaren att paret nu väntar ännu en tillökning till familjen.

”En på magen, och en i magen!”, skriver hon under en bild på sig själv, dottern och den numera synliga kulan på magen.

Att småbarnsåren är tuffa tror jag många kan skriva under på, men för Cissi och Fredrik verkar utmaningarna endast gjort deras kärlek till varandra starkare.

Under fredagen avslöjade skådespelaren nämligen att hon och hennes Fredrik tagit ett stort steg i deras förhållande och numera är man och hustru.

Cecilia Forss avslöjar nya namnbytet

Men att gå från att vara förlovad till gift är inte den enda stora förändringen Cissi har gått igenom på senaste tiden.

I ett inlägg på Instagram avslöjar hon nämligen att hon även beslutat sig för att ta hennes numera makes efternamn och göra till sitt eget.

”JAAA! För en vecka sen fick jag honom - mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, skriver hon under ett bildspel från bröllopsdagen.

Och i kommentarsfältet är följarna snabba med att gratulera skådespelerskan för den stora lyckan.

”Wooohooo stort grattis till er! Du ser fantastisk ut!!!”, skriver en följare.

”Nämen åhhhh! Stort Grattis o all lycka”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Cecilia Forss om familjelyckan efter dotterns födsel

LÄS OCKSÅ: Cecilia Forss avslöjar gravidlyckan – väntar sitt andra barn

FOTO: TT, Instagram