Ciaras vädjan efter kärlekslyckan med Måns Zelmerlöw

Ciara Zelmerlöws vädjan efter kärlekslyckan med Måns Zelmerlöw

Fyra månader efter bröllopet mellan Måns och Ciara Zelmerlöw har Ciara tagit ett nytt beslut i relationen – och vädjar efter hjälp från följarna.
”Finns det någon där ute som vill lära oss?”, skriver hon på Instagram.

I september 2019 gifte sig artisten Måns Zelmerlöw, 33, med sin kärlek Ciara Zelmerlöw (tidigare Janson), 32, efter tre år tillsammans. Paret bor idag i London med sin gemensamma son Albert Ossian Zelmerlöw, 1, och Ciaras son Archie som hon har från en tidigare relation.

När Måns och Ciara träffades 2016 bodde de i olika länder och paret inledde därför ett distansförhållande mellan Sverige och Storbritannien. Men när Ciara blev gravid bestämde sig Måns för att flytta till London på heltid.

– Det bästa med att bo där är ju att vara en familj på riktigt. Och att gå långa promenader i skogen, har Måns Zelmerlöw tidigare berättat för Hänt.

Måns Zelmerlöws besked om framtiden

I fjol klippte Måns Zelmerlöw dessutom sina sista band till Sverige när han la ut sitt sommarhus till försäljning. Huset med sjötomt utanför Stockholm beskrev Måns själv som sin ”absoluta sommarparadisdröm” och önskade få sälja det till någon som skulle ha större möjlighet att tillbringa sin tid där än vad han hade.

Försäljningen av sommarhuset kunde ses som ett sista adjö till Sverige – men i en intervju med Expressen i höstas förklarade Måns att familjen planerar att flytta tillbaka till Sverige.

– Det är England som gäller nu. Men vi kommer att flytta tillbaka till Sverige någon gång, det är vi båda överens om, berättade Måns Zelmerlöw för tidningen.

Måns avslöjade även att han redan börjat förbereda sonen Albert för en kommande flytt till Sverige.

– Jag pratar bara svenska med honom, så vi hoppas att det blir så. Och vi har redan märkt att han till exempel säger ”anka” till mig och ”duck” till mamma.

Ciaras vädjan efter beslutet

Efter Måns Zelmerlöws besked om en kommande Sverigeflytt verkar även hustrun Ciara ha börjat förbereda sig. Fyra månader efter parets bröllop skriver Ciara nämligen på sin Instagram story att hon själv vill lära sig svenska – och efterlyser någon som kan lära henne.

”2020 är året jag ska lära mig svenska. Letar efter en privat svenskalärare. Finns det någon där ute som vill lära oss svenska? Ännu bättre om du är en attraktiv svensk man.”, skriver Ciara Zelmerlöw.

FOTO: TT/Karin Törnblom