Ciaras starka ord till Måns Zelmerlöw efter svåra tiden

Måns och Ciara Janson Zelmerlöw

Efter ett tufft år kan Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw finna tröst i att de har varandra. Nu har de också fått en anledning att fira.
Allt om Ciara Zelmerlöw
Slå på ljud

De har haft en tuff tid, Måns Zelmerlöw, 34, och Ciara Janson Zelmerlöw, 33. I juli i år avslöjade paret att de väntar barn igen. De har sedan tidigare sonen Albert tillsammans, och Ciara har sonen Archie från en tidigare relation.

Men lyckan förbyttes snart till sorg, och i början av augusti berättade Ciara Janson Zelmerlöw om tragedin. De hade drabbats av missfall.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

Tiden efter tragedin

Därefter valde hon att ta ett steg tillbaka för att vila upp sig och ta in det tragiska.

”Jag kommer att ta en paus från sociala medier för att bearbeta allt, läka och tillbringa tid med min älskade familj. Tack för alla gratulationer, det har bara inte varit vårt år”, skrev hon.

När hon samlat tankarna delade Ciara Janson Zelmerlöw med sig av en lång text om sorgen och hur hon bearbetat den. Hon tackade också för stödet som hon och Måns Zelmerlöw fått.

Ingen har behövt dela med sig av sina erfarenheter, trots det har hundratals av er gjort det. Tack. Det har blivit uppenbart att vi behöver prata. Vi måste dela med oss av vad det än är som vi känner att vi vill dela med oss av. Vi är rädda för att prata om missfall, svårigheterna kring att han barn och stigmat kring det”, skrev hon och hyllade sin make.

Min man har varit en riktig superhjälte, jag har ingen aning om hur han att kunnat hantera det hela. Jag älskar den mannen så mycket att det gör ont”, skriver hon.

Måns Zelmerlöw har också hyllat sin partner, bland annat genom en låt som han skrivit till och om Ciara. Så trots all sorg har de varandra.

Fina kärlekshyllningarna

I helgen firade de också sin ettåriga bröllopsdag. Det har uppmärksammade Ciara Janson Zelmerlöw med ett fint inlägg till sin make.

”Måns, du berättade en gång att jag var den märkligaste kvinnan du någonsin träffat. Jag kan inte lova dig att jag någonsin kommer vara något mindre än märklig”, skriver hon och fortsätter lista saker som hon kan lova sin stora kärlek.

”Jag kan lova att alltid tycka att du är roligt på engelska, att uthärda din oförmåga att vissla, att alltid vara din största supporter. Att beundra dig, att skydda dig, att hålla din hand och aldrig släppa den; genom alla märkligheter i vårt underbara liv tillsammans. för evigt och alltid”.

Måns Zelmerlöw har också lagt upp ett fint inlägg om sin livskamrat.

”Det här året blev inte direkt som vi hade planerat… minst sagt. Men det kommer många fler år och de kommer förmodligen spöa skiten ur 2020. Jag älskar dig Ciara. Tack för att du gifte dig med mig”.

Bild: Karin Törnblom/TT, Instagram

 

FRÅN FÖRSTASIDAN