LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ciaras kärlekshyllning till Måns: ”Gud, du är vacker”

18 jul, 2017 
AvHanna Nilsson
Kärleken spirar fortfarande mellan Måns Zelmerlöw och Ciara Janson. I början av månaden firade turturduvorna sin ettårsdag där Måns tackade Ciara för ett fantastiskt år och hoppades att det skulle bli fler av den varan. I helgen kärlekshyllade även flickvännen sin Måns...
Annons

Länge leve kärleken! Sångerskan och skådespelerskan Ciara Janson, 30, är kär i sin Måns Zelmerlöw, 31. Och i helgen valde hon att ännu en gång bevisa detta för sin älskade. Det var i lördags som Måns nämligen publicerade en bild på sig själv, iförd badbyxor ståendes vid en strand.

Med rubriken ”Working”, strömmade fansen in med kommentarer på den svenska artistens konto – alla ville de ”jobba” tillsammans med stjärnan. Men flickvännen Ciara tog även hon tillfälle i akt att belysa sin kärlek för Måns. Med de väl valda orden: ”Gud, vad du är vacker”, kommenterade hon hans bild.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons

Ciara och Måns träffades på ett bröllop för ett år sedan, men kärleken fick däremot vänta. Medan Måns föll pladask för Ciara, var hon själv inte lika imponerad, vilket han själv berättat:

– Jag var helt…  ja det är klart, jag blev störtförälskad direkt, sa han tidigare i en intervju med Nöjesbladet.

– Hon var väldigt ointresserad till en början.

Idag verkar paret av att allt döma, kärare än någonsin..!

Foto: IBL

Annons