Ciara Zelmerlöws starka ord till 6-årige sonen Archies pappa

Ciara Zelmerlöws starka ord till sonen Archies pappa – efter nya gravidlyckan med Måns

Måns och Ciara Zelmerlöw fick sonen Albert för två år sedan, och nu väntar makarna sitt andra gemensamma barn. Ciara har också sonen Archie från en tidigare relation.
Nu delar Ciara några välvalda ord till äldsta sonen Archies pappa.
Allt om Ciara Zelmerlöw
Slå på ljud

I början av veckan avslöjade familjen Zelmerlöw att de väntar tillökning! Måns Zelmerlöw och hans hustru Ciara Zelmerlöw, fd. Janson, fick sin första gemensamma son Albert för två år sedan, och Ciara har sonen Archie från en tidigare relation.

2021 blir familjen på fyra istället fem. Både Ciara och Måns delade med sig av den glada nyheten i en välkomponerad video på Instagram. I videon syns Archie och Albert leka på en strand, ihop med Måns och Ciara. I slutet av videon har hela familjen lagt sig ner på rygg, bredvid Albert som ligger längst åt höger så har de ritat ett plus och en etta i sanden. Därefter har gratulationerna haglat in till makarna de senaste dygnen.

Måns Zelmerlöw om papparollen

Första åren som pappa har för Måns Zelmerlöw varit bra, det tuffaste har däremot varit sömnbristen.

– Det har varit väldigt, väldigt kul att ha barn men fruktansvärt jobbigt med, sa han i en intervju med Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon. Han fortsatte:

– Det är nätterna och morgnarna. Jag är van vid att gå upp vid lunchtid normalt sett och så nu får jag inte göra det längre. Men som tur är har jag lärt mig ta en nap när han sover. Det gäller att hitta dynamik i jobb vs familjeliv.

Hyllningen till Archies pappa

När det i juni var Fars dag i England passade Ciara på att hylla sin make Måns lite extra. Men inte bara det, hon hyllade också sin egna pappa – och sitt ex, Archies pappa.

Till de viktigaste männen i mitt liv, glad Fars dag. Jag kan absolut inte leva livet utan er. Tack för att ni är de mest fantastiska förebilderna till vår lilla familj”, skriver Ciara i inlägget där hon delar bilder av Måns, sin pappa och sitt ex.

Måns relation till Ciaras ex

Tidigare i år berättade Måns om relationen till Ciaras ex i en intervju med Expressen, och det visar sig att de är väldigt nära varandra.

– Han bor en kvart bort. I dag kommer vi extremt bra överens. Jag, Ciara, poj­karna och Archies pappa och hans flick­vän åkte på skidsemester till Åre i mars. Vi kan verkligen umgås tillsammans. Det är få förunnat och väldigt roligt och viktigt för Archie, säger Måns Zelmerlöw.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN