Ciara Zelmerlöws pik till Måns efter stora förändringen

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw

En utseendeförändring är alltid riskabelt.
Måns och Ciara Zelmerlöw delar flitigt med sig om sitt äktenskap på sociala medier och artistens fru är inte rädd för att pika honom när hon får möjlighet.
Denna gång är det Måns ålder som får sig en känga.

Måns Zelmerlöw, 33, och hans stora kärlek Ciara Zelmerlöw (tidigare Janson) träffades på ett bröllop sommaren 2016. Artisten föll pladask för Ciara och friade sedan under en semester i Kroatien 2017. Ner på knä med en gitarr i famnen frågade han henne den stora frågan och två år senare kunde de titulera sig som man och hustru. Under ett romantiskt bröllop i Kroatien med solnedgången bakom sig sa paret ja till varandra framför vänner och familj.

Måns bristande närvaro

I dag bor Måns och Ciara i London tillsammans med sin gemensamma son Albert och Ciaras son Archie, som hon har från ett tidigare förhållande. Förutom att det senaste året handlade mycket om bröllopsplanering, släppte Måns dessutom sitt nya album Time och hade hela 14 föreställningar med sin egna julshow på Grand Hotel i Stockholm, under hösten.

– Det var en väldigt tuff höst och vinter jobbmässigt. Jag släppte en ny platta och gjorde allt under några månader, det var tufft men nu är det bra och taggad för en bra vår, har han tidigare berättat Hänt.

Trots att familjen bosatt sig i London så arbetar Måns en hel del i Sverige fortfarande, vilket gör att han inte alltid kan vara hemma med familjen. Detta var något som Ciara nyligen tog upp på sin Instagram story där hon pikade maken om han frånvaro.

”Min man är bättre än din”, skrev hon intill en bild på en pastarätt som maken tillagat och fortsatte sedan:

”När han är hemma. Vilket han aldrig är”.

Ciaras stora fråga till följarna

Nu är det återigen dags för Ciaras vassa pikar på Instagram. Denna gång handlar det om att Måns rakat av sig både skägget och mustaschen vilket ändrar hans utseende markant. Detta menar åtminstone hans fru som delat med sig av en bild på maken nya utseende med en frågande text.

”Någon som har sett min man? Han ser ut att ha blivit uppäten av en 18-åring?”, skriver hon till bilden.

FOTO: TT/Instagram