Ciara Zelmerlöws oro för sönerna Albert och Archie

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw har många gånger pratat om sin fina relation till hustrun Ciara Zelmerlöws son Archie – som hon har sedan ett tidigare förhållande.
Men trots det fina bandet mellan dem berättar nu Ciara om en annan stor oro.
Relationen mellan Archie och parets gemensamma barn Albert.

Det var förra sommaren som artisten Måns Zelmerlöw, 34, och den brittiska skådespelerskan Ciara Zelmerlöw gifte sig under en romantisk ceremoni. Tillsammans har paret sonen Albert, 2, och Ciara har även sonen Archie, 5, sedan ett tidigare förhållande.

Måns och hustrun Ciara har tidigare pratat om sina planer att flytta till Sverige men bor än så länge kvar i London – något som inte hindrat Albert och bonussonen Archie från att börja lära sig svenska.

Ciara Zelmerlöws stora oro

Både hösten och våren har varit en intensiv period för paret. Måns har släppt ett nytt album och hade hela 14 julshower på Grand Hotel i Stockholm samtidigt som han under våren behövt åka till Australien för att delta som jury på Eurovision Song Contest – Australia decides. Dessutom har paret, precis som resten av Storbritannien, under en längre period varit isolerade i sitt hem i London.

Något som tidigare rivit upp många känslor hos hustrun Ciara som tidigare berättat om hur sällan Måns är hemma. Men även när det kommer till barnen berättar Ciara att hon haft stor oro för ålderskillnaden mellan Albert och Archie.

“Jag har alltid känt att åldersgapet mellan Albie och Archie är lite för stort för oss, Archie fyller 6 nästa vecka, och Albie är 2”, skriver hon i ett Instagraminlägg med bilder där hon har båda sönerna i sin famn.

“Hände något magiskt”

Men ju längre tiden gått desto lugnare har Ciara blivit. Oron för att de båda pojkarna ska växa ifrån varandra stillas när hon ser hur fint de idag leker med varandra.

“Idag hände något magiskt. De verkligen lekte ihop. Som faktiska bästa vänner, och det var det mest underbara. Jag hoppas att detta är början på deras små äventyr med varandra”, skriver hon i inlägget.

Hon frågar också sina följare vad de har för åldersgap på sina barn och syskon och många delar med sig om sina erfarenheter kring syskonrelationer trots åldersgap.

“Åldersgapet spelar ingen roll… Det enda viktiga är kvaliteten på förhållandet mellan Archie och Albie”, skriver en speciellt klok följare.