LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ciara Zelmerlöws tuffa kamp med barnen – vädjar till följarna

04 dec, 2023 
CIARA ZELMERLÖW, MÅNS ZELMERLÖW
Ciara Zelmerlöw och barnen har drabbats av lite magproblem den senaste tiden.
Nu berättar hon om nya bakslaget och vädjar följarna om hjälp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”Brand logo
Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”

Ciara Zelmerlöw, 36, och Måns Zelmerlöw, 37, har varit gifta sedan 2019. Bröllopet gick av stapeln på en ö i Kroatien – en plats som betyder mycket för paret eftersom det var där Måns friade till Ciara två år tidigare.

Måns och Ciara bor normalt sett i England, även om Måns pendlar mycket till Sverige.

– På vissa flygbolag har flygvärdinnorna faktiskt börjat känna igen mig, har Måns skämtsamt sagt till Hänt.

I december kommer Måns främst vara i Sverige dock, eftersom han turnerar med julshowen Tomten & bocken – rider igen tillsammans med Per Andersson, 47.

Ciara och barnen stoppades från Sverige – drabbades av magsjuka

Under december kommer Måns fortsätta pendla mellan Sverige och England men förhoppningsvis kommer familjen kunna komma och se någon show. Måns och Ciara har sönerna Albert, 5, och Ossian, 1, tillsammans. Ciara har även sonen Archie, 9, från tidigare.

Annons

Ciara och barnen har däremot inte haft det så lätt de senaste veckorna. Egentligen skulle hon ha närvarat vid maken Måns välgörenhetsgala i Stockholm för några veckor sedan. Men magsjuka satte stopp och hon tvingades vara kvar i England med sönerna hemma i sjukstugan.

– Ciara är magsjuk stackaren, så hon är hemma med barnen. Hon mår sådär. Hon skulle varit här och tyvärr blev det såhär, sa Måns till Hänt på Zelmerlöw & Björkman foundation gala.

Ciara Zelmerlöw om nya bakslaget: ”Matförgiftning”

Nu har Ciara stött på nästa bakslag. Nu är det dock matförgiftning som är problemet. På sin Instagram-story visar Ciara upp måendet.

”Man well and truly down. Matförgiftning: 1, Ciara: 0.”, skriver hon och menar att matförgiftningen fick henne den här gången.

När man är matförgiftad är det kanske inte så roligt att ha tre söner hemma. Nu väljer Ciara att skämtsamt be följarna om hjälp.

”Om någon vill adoptera tre killar för en dag så får ni mer än gärna göra det. Två av tre kan gå på toa själva.”, skriver hon.

CIARA ZELMERLÖW

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons