LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöws fru Ciara Zelmerlöw visar upp gravidmagen – se bilden

28 apr, 2023 
Simon Lundh
Ciara och Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw och makan Ciara är sedan förra året gemmensamt föräldrar till två söner.
På Instagram visar Ciara upp gravidmagen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Ciara Janson Zelmerlöw, 36, är sedan 2019 gift med den svenska folkära artisten och programledaren Måns Zelmerlöw, 36. Tillsammans har de barnen Albert som föddes 2018 och Ossian som föddes förra året. Förutom de två sönerna har Ciara även sonen Archie, 9, sedan ett tidigare förhållande.

Många undrar såklart om paret kommer att skaffa fler barn i framtiden eller om paret känner sig nöjda. På sin Instagram Story delar nu Ciara med sig av en bild på sin gravidmage.

Ciara

Mest troligt är det en bild som är tagen från innan deras son Ossian föddes, för paret har inte bekräftat att de skulle vara gravida igen. Det återstår att se om Måns och Ciara i framtiden försöka skaffa ytterligare ett barn tillsammans.

Annons

Måns och Ciaras lycka över sonen efter födseln

I samband med födelsen av parets andra gemensamma son Ossian beskrev Ciara sin lyckas över att äntligen få träffa nytillskottet.

Hur länge vi har väntat på dig, vår otroligt speciella glädjebunt. Välkommen till gänget, baby boy Team BB-avdelning Lund, vilket drömlag ni är. Från djupet av våra hjärtan, TACK”, skrev hon Ciara på sin Instagram då.

Även pappa Måns var överlycklig över att få träffa sin andra son för första gången.

HAN ÄR HÄR! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes 10.01 idag. Det har varit en riktig resa hit och vi är SÅ glada över att äntligen få ögonen på vår sumobrottare av en son!”.

Måns passade då även på att tacka för all hjälp paret hade fått på sjukhuset i Lund där lille Ossian föddes:

”TACK till fantastisk personal på Universitetssjukhuset Lund - Dag, Annette, Lotta, Sofus, BB-avdelning Lund och alla andra! Vi är evigt tacksamma. Och Ciara, du är en legend. Tack för att du gjorde mig till den lyckligaste mannen och pappan på planeten!”, skrev Måns då på plattformen.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons