Ciara Zelmerlöw om relationen till exet: ”Vi älskar varandra”

24 jun, 2023 
https://image.hant.se/Venus-byline-1.jpg.jpg?imageId=9033879&x=20.634920634921&y=7.9365079365079&cropw=55.555555555556&croph=55.555555555556&width=1318&height=1318Venus Soltani
Ciara Zelmerlöw
Måns och Ciara Zelmerlöw är gifta sedan fyra år tillbaka.
Men innan det var Ciara tillsammans med sitt ex, som hon nu har en speciell relation med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paulina Danielsson om den heta natten med Måns Zelmerlöw
Paulina Danielsson om den heta natten med Måns Zelmerlöw

Makarna Måns Zelmerlöw, 37, och Ciara Janson Zelmerlöw, 36, träffades för första gången på ett bröllop år 2015, och fyra år senare gifta de sig. Idag har paret sönerna Albert och Ossian ihop, och Ciara har även den tredje sonen Archie från ett tidigare förhållande, som Måns är bonuspappa till.

Archies biologiska pappa är Ciaras ex från ett tidigare förhållande. Vem den biologiska pappan är, är inte något som Ciara brukar prata om offentligt. Men när hon nyligen gästade Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten berättar hon om den nuvarande relationen till sitt ex.

Ciara Zelmerlöw om varför hon gick isär med sitt ex: ”Speciell man”

Ciara får frågan om varför det tog slut mellan henne och Archies biologiska pappa.

– Du vet när en person bara... man vet att den personen är menad att vara i ens liv, men inte på ett romantiskt sätt. Han är Archies pappa, han är en sån speciell man och han är gudfar till min och Måns son, säger Ciara och fortsätter:

Annons

– Jag vet att det är lite konstigt, men... Det hela började för Archies skull för att allt skulle vara bra för honom, men vi älskar varandra på något sätt, det var aldrig något mellan oss som gick fel utan vi fick helt enkelt barn vid en väldig ung ålder och vi förstod att det här kommer inte funka långsiktigt.

Ciara Zelmerlöws ord om relationen till exet idag: ”Träffar honom varje dag”

Ciara förklarar att trots att den romantiska relationen mellan de två tog slut, har Archies pappa fortfarande en stor roll i hennes liv än idag.

– Men trots det ville vi desperat ha kvar varandra i varandras liv. Jag hade väldigt tur med Måns för han är en väldigt självsäker man som inte känner sig hotad av någon, så han var väldigt välkomnande mot Archies pappa.

Annons

Likt Ciara och familjen bor hennes ex i England, och de träffas kontinuerligt.

– Som sagt är han väldigt inblandad i våra liv, jag träffar honom varje dag. Jag träffar honom mer än när vi var tillsammans tror jag, säger hon och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons