Ciara Zelmerlöw avslöjar krisen inför bröllopet: ”Fungerade inte”

Ciara och Måns Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit äkta makar i snart tre veckor.
I ett inlägg på Instagram avslöjar den nyblivna hustrun kampen inför bröllopet.
– Jag blev avrådd av miljontals människor, skriver hon.

Sommaren 2016 träffade artisten Måns Zelmerlöw, 33, sin stora kärlek tillika skådespelaren Ciara Zelmerlöw, f.d Janson, 32, på ett bröllop. Sedan dess har paret varit oskiljaktiga och tagit en rad stora steg i relationen. De har flyttat ihop i London samt skaffat sitt första gemensamma barn – sonen Albert, 1. Ciara har även sonen Archie sedan en tidigare relation.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

För två år sedan gick Måns Zelmerlöw ner på knä och friade till flickvännen. Därefter drog hela bröllopskarusellen igång och tidigare i september blev de äntligen äkta makar.

Det råder inga tvivel om att det nygifta paret är lyckligare än någonsin, något Måns Zelmerlöw uttryckte i ett inlägg på Instagram efter att festligheterna var över.

”Jag önskar att den här natten varade för alltid. Jag börja sakta men säkert komma ner från den mest otroliga bröllopslyckan, samtidigt som jag får återuppleva det tack vare nya bilder”, skrev artisten i ett inlägg med bröllopsbilder på Instagram.

Ciara Zelmerlöw avslöjar kampen inför ceremonin

Inför bröllopet har Ciara Zelmerlöw hintat om att jakten på den perfekta klänningen inte varit helt enkelt. Så sent som i augusti berättade hon för sina följare att hon hämtat ut en klänning som inte passade.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Ciara att hon började prova bröllopsklänningar långt innan ceremonin – men att hon aldrig hittade rätt.

”Ju mer jag provade, desto mer kräsen blev jag”, skriver hon och fortsätter:

”Kort sagt så hade jag ett smärre mentalt sammanbrott och tänkte att det inte fanns en enda klänning i hela världen för mig. Jag skulle aldrig hitta den. Någonsin”.

Nya beslutet dagar innan bröllopet med Måns Zelmerlöw

Men trots att Ciara Zelmerlöw inte hittade vad hon sökte efter så hade hon en vision, och med den målbilden i sikte bestämde hon sig för att tänka om.

”Jag började förstå vad som inte fungerade på mig, och vad som definitivt inte fungerade. Så jag bestämde mig för att specialdesigna en. Jag blev avrådd av miljontals människor. Men jag gjorde det ändå. Stötte på många hinder på vägen och den korta versionen är; det fungerade inte. Och 10 dagar innan bröllopet fanns det ingen klänning.”

Med bara tio dagar kvar till bröllopet samlade Ciara Zelmerlöw ihop ett team – och mirakulöst nog skapade de den perfekta bröllopsklänningen till henne.

”Den blev helt jävla perfekt”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT