Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ciara Jansons nya besked inför bröllopet med Måns Zelmerlöw

24 apr, 2019 
AvOla Brising
Ciara Jansons nya besked inför bröllopet med Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöws fästmö Ciara Janson började sin karriär i Hollyoaks. Lagom till bröllopet med Måns avslöjar Ciara att hon återvänder till samma tv-såpa efter 13 år.
Annons

2016 blev Måns Zelmerlöw, 32, blixtkär i Ciara Janson, 31, efter att de träffats på ett bröllop. De blev ett par, han flyttade till England och blev bonuspappa till Archie, 4. 2017 förlovade de sig och i maj 2018 föddes sonen Albert, 11 månader.

Tre månader gammal fick lille Albert följa med mamma och pappa på semester till Kroatien. Fansen var då snabba med att uppmärksamma att de åkt till samma ställe där Måns gått ner på knä ett år tidigare. Det började spekuleras om bröllop.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och för en dryg månad sedan, i mitten av mars, avslöjade Ciara Janson att fansen hade rätt genom att lägga ut en bild av inbjudningskorten till bröllopet på Instagram. Hon och Måns kommer att gifta sig i Kroatien i sommar.

”Det här året är typ, riktigt speciellt. Så glad över att dela vår vackra beställda bröllopsinbjudningar mer er”, skrev Ciara i inlägget på Instagram.

Annons

Och nu kommer Ciara med nästa glada nyhet på Instagram inför sommarens vigsel. Hon slog igenom redan för 15 år sedan med rollen som Nicole Owen i den brittiska tv-såpan Hollyoaks. Ciara var med i serien mellan 2004 och 2006, men gjorde även ett fåtal inhopp 2007.

Nu ska Ciara återvända som Nicole i tv-serien. På Instagram avslöjar Ciara Janson att hennes första avsnitt sänds redan nästa månad, den 8 maj:

”Är superglad över att kunna dela denna nyhet. Efter 13 år återbesöker jag en av mina favoritplatser, Hollyoaks. Nicole Owen, välkommen tillbaka”.

Måns Zelmerlöws hyllning till fästmön Ciara

Under sina första säsonger var Ciara Jansons karaktär involverad i brutala scener som bland annat rörde våldtäkt och kidnappning. När Nicole nu återvänder till Hollyoaks så är det för att rädda sitt syskonbarn Max, spelad av Gabriel Lawrence. Det är än så länge oklart hur långt Ciara Jansons nya kontrakt i tv-serien sträcker sig.

Annons

Desto mer klart är det att hennes svenske fästman, Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, är stolt som en tupp. Även han uttrycker stor glädje över nyheten och uppmanar alla att titta när fästmön återvänder till Channel 4.

”Så stolt över min kastanjenöt. Glöm inte att titta på Hollyoaks i maj!”, skriver Måns på Instagram.

De senaste åren har Ciara främst arbetat som röstskådespelare, bland annat i Disneys Vi fem och olika BBC radio-program, så vi gissar att hon är överlycklig att äntligen ha fått en ny tv-roll igen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons