LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ciara Janson Zelmerlöw visar upp huset efter renoveringen – se bilderna

06 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Ciara Janson Zelmerlöw och kärleken Måns Zelmerlöw drömmer om att flytta till Sverige. Än så länge bor de kvar i England, där Ciara har fullt upp med olika renoveringsprojekt. Nu delar hon med sig av bilder på det senaste projektet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens oväntade möte med David BatraBrand logo
Kungens oväntade möte med David Batra

Skådespelerskan Ciara Janson Zelmerlöw, 36, är gift med artisten Måns Zelmerlöw, 37, sedan fyra år tillbaka. Paret träffades för första gången på ett bröllop år 2015, och fyra år senare gifte de sig. Idag har Ciara och Måns sönerna Albert och Ossian ihop, och Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande, som Måns är bonuspappa till.

Familjen Zelmerlöws dröm om att flytta till Sverige

Familjen är för nuvarande bosatt i England, där Ciara ursprungligen kommer ifrån. Ciara har förut pratat om att hon och familjen drömmer om att ta sitt pick och pack och flytta till Sverige.

– Det svåra för mig är att ha min son här i England. Men när han är tillräckligt gammal för att ta sina egna beslut och åka flygplan själv... Vilket jag vet att han kan nu också, men jag är inte redo att låta honom göra det än. Men då kommer vi iallafall börja diskutera om att flytta, berättade Ciara i Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten.

Annons

Ciara Janson Zelmerlöw visar upp senaste renoveringsprojektet

Flyttdrömmarna finns kvar, men än så länge håller paret till i England, där Ciara köpt investeringsfastigheter som hon renoverar. Nu delar hon med sig av bilder på det senaste projektet – ett badrum som fått sig en total makeover.

Möt det gamla badrummet; vi bestämde oss för att göra om det befintliga badrummet till familjebadrummet för att skapa en mycket effektivare användning av utrymmet”, skriver hon i Instagram-inlägget.Vi bestämde oss för att välja en varmare betongfärg än den förra, och lägga till några träbjälkar i taket, vilket är en förvånansvärt enkel men supereffektiv touch. Jag har faktiskt gjort det här i mitt kök hemma och det tillför verkligen det där speciella”, fortsätter hon.

Kommentarsfältet är fyllt av positiva kommentarer.


Kan du komma och göra om mitt badrum, snälla?”, skriver en person.

Wow, det ser otroligt ut!”, skriver en annan och andra kommentarer av samma slag stämmer in.

Om paret flyttar till Sverige finns det nog utan tvekan ännu fler härliga renoveringsprojekt att ta del av.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons