Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ciara Janson rasar efter upptäckten om sonen: ”Sjuka människor”

30 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Måns Zelmerlöws fästmö och Ciara Janson ryter ifrån efter att ett fejkkonto startats upp med bilder på hennes förstfödde son.
Annons

För några dagar sedan blev Måns Zelmerlöw, 31, pappa för första gången. På Instagram delade han och fästmön Ciara Janson, 31, den glada nyheten att de nu har blivit fyra i familjen. Ciara har sonen Archie sedan innan och de senaste dagarna har de nyblivna föräldrarna delat med sig av bilder på det nya familjelivet och på sönerna tillsammans. Fansen jublar i kommentarsfälten.

Men det är inte alla som vill familjen väl. Mitt i alla bebislycka rasar nu Ciara över ett fejkkonto som startats upp med bilder på hennes son Archie.

– Det finns så sjuka människor. Snälla blockera och rapportera dessa vidriga konton, skriver Ciara Janson på sin Instagram story.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I kontots beskrivning står det att det är Ciara som använder kontot för att lägga ut bilder på sin son, men det stämmer inte. Ciara skriver att hon tror att det är en person som tidigare har skrivit elaka kommentarer till henne som har skapat kontot.

– Vi har precis fått ett barn. Kan du snälla hålla dig borta och skaffa dig ett liv, vädjar Ciara.

Foto: IBL, Instagram

Annons