TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ciara i chock över Måns Zelmerlöws nya stil: ”Vem är det?"

21 nov, 2018 
AvSarah Mansouri
Fästmön Ciara Janson i chock över Måns Zelmerlöws förvandling
Måns Zelmerlöw har skaffat en helt ny look. Och det var inte bara fans och följare som blev chockade över förändringen, utan det blev även brittiska fästmön Ciara Janson.
Annons

Måns Zelmerlöw, 32, driver stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation, tillsammans med tennisspelaren Jonas Björkman, 46. De leder verksamhet för att skapa en bättre framtid för utsatta barn och ungdomar. Nyligen var Måns i Kenya där stiftelsen hjälpt till att bygga skolor och han har också spelat in musik på plats.

På bilder innan resan syns Måns på bilder i en frisyr som vi oftast är vana vid att se honom i. Men under veckan i Kenya har han keps på sig på de flesta bilderna, så det är svårt att skymta vad som döljer sig där under. Men väl tillbaka med familjen i England lägger Måns upp en bild på sig själv tillsammans med styvsonen Archie, 4, och sonen Albie, 6 månader, på sin Instagram. Den mörkbruna, stylade kalufsen är borta och istället är artisten plötsligt snaggad.

”Hon är emot den”

Frågan var om det bortrakade håret berodde på att Måns befunnit sig på varmare breddgrader och behövde en mer svalkande look. Men när Hänt träffar honom på välgörenhetsgalan för Zelmerlöw & Björkman Foundation under tisdagen avslöjar han att det var ett impulsivt beslut.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fick feeling helt enkelt! säger Måns och berättar vad han tror att fästmön Ciara Janson, 31, tycker om hans nya look:

– Hon är nog rätt så mycket emot min nya frisyr, så nu får jag nog låta det växa ut igen. Egentligen har hon väl inte bett mig om det, men jag inser nog att det är bättre så.

Självklart har Ciara följt med från hemmet i England för att vara med på stiftelsens välgörenhetsgalan i Stockholm. Hänt träffar henne i vimlet efter vårt möte med Måns och den brittiska skådespelerskan medger att hon blev chockad över förändringen.

– Första gången han kom hem tänkte jag ”Vem är det här?” Han såg så annorlunda ut, det ändrade hela hans utseende, säger Ciara.

Den nya frillan må ha kommit som en överraskning, men Ciara erkänner att hon visste om Måns planer på att klippa sig innan.

– Men jag hade ingen aning om att det skulle bli så kort, säger hon och medger att det inte är en sådan dum look ändå.

– Jag gillar det nu, han är fin ändå, säger Ciara.

Spana in Måns Zelmerlöws nya frisyr här:

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, Stella

Annons