Ciara Janson avslöjar oron efter bebislyckan med Måns

Ciara Janson avslöjar oron efter bebislyckan med Måns

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson väntar barn igen.Nu bryter Ciara tystnaden och berättar om den stora oron.– Vi hoppas och ber att allt blir så som det ska, säger hon på sin Instagram.


Allt om Ciara Zelmerlöw
Slå på ljud

Den Zelmerlöwska familjen blir större! I veckan avslöjade Måns Zelmerlöw, 34, och hustrun Ciara Janson Zelmerlöw, 33, att de ska bli föräldrar igen. Och de gjorde det på ett minst sagt kreativt sätt.

I en video på Instagram kunde man se Måns och Ciara plocka snäckor på en sandstrand tillsammans med sina barn. I slutet av klippet ligger hela familjen på rad och bredvid dem har de skrivit “+1” i sanden.

”2021 kommer att bli ett så bra år”, kommenterade Måns klippet.

Gifte sig förra året

Måns och brittiska Ciara träffades på ett bröllop för fyra somrar sedan och blev blixtförälskade. Det är ingen underdrift att påstå att de kan se tillbaka på fyra händelserika år. Det dröjde nämligen inte länge innan de valde att flytta ihop i London ,och året efter att de träffats avslöjade paret att de förlovat sig. Och så i maj 2018 kom beskedet att Ciara fött parets första gemensamma barn, Albert, som i dag är två år gammal. Sedan tidigare har Ciara även sonen Archie, 6, från ett tidigare förhållande.

Förra sommaren gifte sig paret i Kroatien, dit vänner och familj flugit för att bevittna den romantiska ceremonin under bar himmel. För Måns och Ciara slöts cirkeln där och då. De förlovade sig nämligen i samma land två år tidigare.

Då väntas Måns Zelmerlöw och Ciara Janson få tillökning

Måns och Ciara har än så länge valt att inte kommentera det nya bebisbeskedet. Fram tills nu. På sin Instagramstory väljer Ciara Janson att bryta tystnanden, och hon ger mer info om när den nya familjemedlemmen förväntas komma.

– Jag vill säga ett stort tack till alla er som skickat både mig och Måns meddelanden angående de senaste nyheterna. Vi kommer få en till bebis i början av nästa år, säger hon i ett klipp.

Trots lyckan medger Ciara att det finns viss oro inför det som komma skall.

– Det är lite skrämmande för att vara ärlig. Men det känns så mycket verkligare nu när vi delat med oss av nyheterna, säger hon och fortsätter:

– Det hjälper särskilt mig att få så många stöttande meddelanden. Det är rätt skrämmande tider. Vi hoppas och ber att allt blir så som det ska.

Ciara Janson Zelmerlöw försäkrar sina följare om att hon tagit del av alla gratulationer och stöttande ord i sociala medier, och hon påpekar återigen hur mycket det betyder för henne.

– Det är lustigt att ett nätverk som det här kan boosta ens moral.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN