LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christoffer Willéns nya ord om relationen med Clara Henry

26 maj, 2020 
Robinson 2020
Christoffer Willén och Clara Henry peppade varandra från dagen de klev in i Robinson.
Under säsongens gång blev relationen bara starkare och starkare – och på hemmaplan har det fortsatt så.
– Det är ett pris som inte går att mäta i pengar, säger Christoffer till Hänt.
Annons
Helikopterdramat i Robinson – som tittarna inte fick seBrand logo
Helikopterdramat i Robinson – som tittarna inte fick se

Efter tio veckor har nu vinnaren av Robinson 2020 korats. Det var en spännande final som slutade med att Michael Björklund kammade hem vinsten på en halv miljon kronor samt den stora äran. Christoffer Willén tog sig hela vägen till topp fyra men röstades plötsligt ut av de tidigare deltagarna efter TV4:s oväntade tvist. Det dubbla örådet är något som han inte tycker kändes som ett helt schysst sätt att åka ut på.

– Jag tyckte att det var lite brist på fantasi från produktionens sida. Då hade det varit roligare att de två sista åkte på plankan eller någonting så att man fick en ärlig chans, säger Christoffer till Hänt.

Träffas varje vecka efter Robinson

Men något som Christoffer känner sig otroligt nöjd över gällande sitt äventyr i Fiji är den möjlighet som han fick till att lära känna Clara Henry. Duon har under säsongens gång setts göra allt i sin makt för att hålla varandra om ryggen. De klev in tillsammans i programmet och har konstant peppat vidare varandra i programmets alla tävlingar. Sedan kamerorna slocknade har relationen bara vuxit.

Annons

– Vi är fortfarande väldigt, väldigt nära vänner. Vi klickade jättebra redan från första början och det har bara fortsatt att bli bättre och bättre, våran vänskap. Än idag som sagt, vi hänger säkert en gång i veckan och hon är en fantastiskt bra tjej, säger Christoffer Willén.

Kärleksfulla orden till Clara Henry

Det visar sig till och med vara så att Christoffer anser att relationen med Clara är det allra bästa med sin medverkan i Robinson 2020.

– Jag är väldigt glad över att ha fått träffa henne i Robinson. Det har lite för mig varit den största vinsten med hela deltagandet i Robinson. Även om man inte kom till finalen eller vann en halv miljon, så att jag och Clara blev vänner där och har fortsatt att vara det är ett pris som inte går att mäta i pengar.

FOTO: TV4

Annons