LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christoffer Willén om kärleksryktena med Clara Henry

21 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Christoffer Willén
Kärleksryktena mellan Robinson-deltagarna Christoffer Willén och Clara Henry gick varma efter årets säsong av äventyrsprogrammet.
Men hur är relationen egentligen idag?
Christoffer berättar allt!
Annons

I en exklusiv intervju berättar Robinson-deltagaren Christoffer Willén sanningen bakom romansryktena med Clara Henry!

Christoffer Willén i Robinson 2020.
Christoffer.

Äventyr, spänning och en gnutta uppmärksamhet. Det är vad som fick den tävlingsinriktade skådespelaren Christoffer Willén att söka sig till årets säsong av TV4:s äventyrsprogram Expedition Robinson.

– Det hade inget med att jag ville slå igenom att göra. Jag är väldigt tävlingsinriktad och har tittat på Robinson med familjen sen jag var liten. Sen är det ju klart att man tänkte att man kommer få publicitet. Och ingen publicitet är ju dålig om man inte beter sig fruktansvärt illa i tv, säger Christoffer.

I programmet ser man hur Christoffer skapar nära band med flera av de andra deltagarna. Inte minst med bloggaren och programledaren Clara Henry, 26. Strax efter att programmet börjat sändas började många spekulera i om det fanns mer än bara vänskap mellan deltagarna. Inte minst då både Clara och Christoffer kort efter säsongsavslutningen började lägga upp flertalet inlägg på sociala medier där man såg dem hänga med varandra.

Annons

Men att det skulle ha funnits något mer än god vänskap mellan dem båda är något som Christoffer själv starkt dementerar.

– Nej det är ljugarbänken rakt igenom. Jag och Clara är väldigt väldigt goda vänner och kommer så förbli, berättar han för Hänt.

Förändrade relationen

Men ju fler månader som har gått sedan programmet desto mer sporadisk har kontakten med Clara blivit. Trots att Christoffer än idag benämner Clara som en väldigt god vän var det länge sedan de båda träffades och umgicks.

– Ja men det blir ju så. Vi hörs och försöker ses när vi båda är i Stockholm. Och nu har jag varit nere i Ystad sedan i mars och innan dess var jag i Sydamerika. Vi båda har haft fullt upp men jag skulle verkligen säga att vi är lika bra vänner då som nu.

Tiden i Robinson har blivit allt mer surrealistisk för Christoffer ju längre tiden går. Från att leva på en ö utan fri tillgång till mat och vatten till att komma hem till en pandemi. I början av coronas utbrott valde Christoffer att åka ner till Ystad för att spendera den här sommaren med familj och gamla vänner. Deltagarna i Robinson har han inget emot men samtidigt som vardagen trängt sig på har det varit svårt att hålla kontakten.

Annons

– Jag har varit här nere rätt länge nu. Och det är massa gamla kompisar som är här också så det har varit som man är tonåring igen. Sen är det ju så, det är svårt att skaffa nya vänner i min ålder. Jag har ju redan mitt crew liksom.

Släpper en bok

Redan i helgen återvänder dock Christoffer till Stockholm med en fullspäckad höst framför sig. Förutom att han kommer att medverka i diverse kortfilmer och reklamer håller han också på att skriva på sin debutroman. Tanken är att den ska publiceras redan innan nästa år.

– Det är en fantasybok där jag verkligen försöker blanda djup med krig, relationer och känslor. Det är svårt men ack så roligt. Jag har väldigt vild fantasi så det är kul att skriva.

Och med ett fullspäckat schema och goda vänner till hands har det inte blivit mycket tid över till kärleken. Istället lägger Christoffer fullt fokus på sin karriär en tid framöver.

– Jag känner att jag inte är klar här. Jag har en teaterföreställning som har premiär i Stockholm nu i höst och kommer att vara inblandad i lite olika projekt, säger Christoffer Willén till Hänt.

FOTO: TV4/Instagram

Annons