Artikeln innehåller reklamlänkar

Christina Schollins viktiga uppmaning till familjen: ”Orolig”

Christina schollin, bianca ingrosso och pernilla wahlgren

Christina Schollin är orolig för familjen efter Bianca Ingrossos utmattningssyndrom.
Nu uppmanar hon dem att varva ner.
– Det går inte att ha tio bollar i luften samtidigt, säger hon.

Familjen Wahlgren är en familj med ständigt många järn i elden. Pernilla Wahlgren, 51, bloggar, uppträder, och medverkar i kanal 5:s realityserie Wahlgrens värld. Även dottern Bianca Ingrosso, 24, syns i tv-programmet, dessutom har hon fullt upp med sitt eget sminkmärke CAIA, sociala medier, vloggar, designprojekt och samarbeten.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Benjamin Ingrosso, 22, har gjort sig ett namn inom musikbranschen och har sedan vinsten i Melodifestivalen 2018 knappt gjort annat än att skriva musik och turnera Sverige runt.

Christina Schollin släpper sina memoarer

Även de äldre i klanen har fullt upp. När Hänt träffar Christina Schollin, 81, berättar hon att hennes memoarer släpps om bara några månader. Det innebär en hel del arbete med att göra reklam för den.

– Det är Skavlan i London, då flyger jag från Spanien där jag bor halva året, sedan flyger jag direkt därifrån till Malmö och gör ett kulturprogram på tv, och sedan är det Tilde de Paula i Efter fem, och så är det Malou von Sivers och sedan ska jag till Umeå och Go’kväll, säger skådespelerskan.

Christina Schollin om Bianca Ingrossos utbrändhet

Att familjen har en framgångsrik karriär inom sina respektive områden innebär för inte bara gott med sig. Bianca Ingrosso har flera gånger haft problem med utmattningssyndrom och har numera lagt ner både sin blogg och podcast för att minska arbetsbelastningen. Mormor Christina Schollin har på nära håll sett hur hårt Bianca Ingrosso sliter.

– Hon har haft för mycket om sig men hon är jätteduktig på det hon gör och klok och förståndig mellan varven, så hon ser till att hon inte har för mycket numera. Sedan har hon bra människor runt omkring sig som hon jobbar med och det är det bästa. Men man är ju alltid orolig för både barn och barnbarn att de ska bränna ut sig, säger hon.

Uppmaningen till familjen Wahlgren

Christina Schollin vet själv hur det är att ha så mycket omkring sig, och har därför några kloka råd att ge barn och barnbarn på vägen.

– Framför allt så ska man göra det man blir glad av och man ska inte känna sig tvingad att göra något, då säger man nej istället. Man ska inte stressa utan ta en sak i taget. Det går inte att ha tio bollar i luften samtidigt, det går inte, säger Christina Schollin.

FOTO: TT/Anna Tärnhuvud, TT/Karin Törnblom

Av: Sarah Mansouri & Stina Dahlgren

SENASTE NYTT!