Christina Schollins tilltag – orden efter följarnas skarpa kritik

Christina Schollins tilltag – oväntade orden efter följarnas skarpa kritik

Makarna Christina Schollin och Hans Wahlgren befinner sig i Spanien under den rådande coronakrisen.
Som många gör de allt för att inte bli smittade, men trots det har följarna haft sina synpunkter.

Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 82, dyker ofta upp i dottern Pernilla Wahlgrens serie Wahlgrens värld på Dplay och Kanal 5. Föräldrarna tillbringar stora delar av året i sitt hem i Nerja på spanska solkusten där de stormtrivs.

Under den rådande coronakrisen har Hans och Christina stannat i Spanien.

Men det var egentligen inte planen. Paret hade planerat för att åka hem och stötta dotterns stora premiär med nya showen Hybris men i början av maj berättade Christina Schollin vad det var som stoppade deras hemgång till Sverige. Hon insjuknade plötsligt och behövde därför läggas in på sjukhus i Malaga, vilket är något som hon berättar för Aftonbladet.

– Jag blev väldigt sjuk. Det började med att jag verkligen inte mådde bra och knappt kunde andas. Jag kunde inte ens gå några få steg utan att få andnöd. Så jag fick åka in akut med ambulans till ett sjukhus i Malaga, det var tjutande sirener hela vägen. Jag hade fått blödande magsår och anemi och fick ligga där i tolv dagar. Jag fick blodtransfusioner och massa blod, det blev fyra påsar, säger hon till tidningen.

Orden efter kritiken

Som många andra, och nog extra mycket på grund av det tidigare insjuknandet, är hon mån om att följa myndigheternas rekommendationer och att hålla avstånd för att inte bli smittad, hon bär även mask bland folk för att förhindra att bli smittad.

I ett nytt inlägg delar hon med sig av ett efterlängtat möte med vänner. Och på flera bilder bär hon munskydd, som hon gjort flera gånger tidigare. Men hon hintar också om att hon tidigare fått kritik för att hon inte burit munskyddet rätt enligt hennes följare, och visar nu upp ändringen.

Jag tar det säkra för det osäkra och sätter på munskyddet ordentligt – eftersom jag fick klagomål sist! Ett möte med Lilian och Ragnar – på behörigt avstånd – och en promenad på Burriana Beach blev ett trevligt avbrott i karantänen. Vi får vänta ytterligare på en lättnad i restriktionerna här i Nerja”, skriver hon i inlägget.

Någon som uppskattar Christinas inlägg på Pernilla som kommenterar:

Åååh, segt. Men tryggt…!

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!