Artikeln innehåller reklamlänkar

Christina Schollins ord efter Niclas Wahlgrens avklädda bild

Niclas Wahlgren och Christina Schollin

Niclas Wahlgren kastar än en gång kläderna på Instagram. Nu väljer hans mamma Christina Schollin att kommentera den nya, lättklädda bilden.

Radioprofilen Niclas Wahlgren, 54, har det senaste åren lagt mycket tid på träning och delar titt som tätt med sig av glimtar från sina träningspass på sociala medier. På flertalet bilder syns hans flexa sina muskler, och hans disciplinerade träning har hyllats av följarna.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

På sistone har Niclas Wahlgrens Instagram-flöde blivit mer och mer avklätt. För några veckor sedan la han upp en bild där han hängde i en stång i bar överkropp.

”Ska vi hänga lite du & jag?”, skrev Niclas Wahlgren till bilden.

I kommentarsfältet svarade följarna på Niclas invit och förbluffas av den goda fysik som radio-profilen har.

”Ruggigt bra fys”, skriver en följare.

”Oooouff gladiator”, skriver en annan.

”Oj..vad tränad du är för din ålder..jag menar man är ju inte 25 längre”, skriver en tredje följare.

Niclas Wahlgren kastar kläderna igen

Nu har han gjort det igen. I ett nytt inlägg syns han stå i svarta shorts och, såklart, bar överkropp.

”Tid finns alltid så länge viljan finns! Det är sen gammalt. Blev lite gympa utomhus idag för äntligen har solen hittat tillbaka till Sthlm igen. Love it! Nu ska jag plugga anatomi och biomekanik som är min nya grej. Älskar att utvecklas!”

Den här gången stämmer även mamma Christina Schollin, 81, in i hyllningskören.

”Älskar att du vill utvecklas!” skriver hon i kommentarsfältet och avslutar med flera emojis i form av röda hjärtan.

Delade träningsintresset med exet Julia Friberg

Intresset för träning och gymmet delade Niclas Wahlgren med exet Julia Friberg, 39, som han hade ett kortare förhållande med i slutet av förra året. Efter bara några månader ihop bekräftade de båda att relationen tagit slut.

– Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig känna att det var på riktigt. Men i mitten av december svalnade det plötsligt och han släppte all kontakt. Oklart varför egentligen, skrev Julia Friberg i ett meddelande till Hänt.

Niclas Wahlgren medgav även han att relationen var över, men menade att det inte stämmer att han plötligt slutade höra av sig.

– Varför det inte funkade har jag förklarat för henne väldigt många gånger, skrev han till Hänt och förklarade att han inte ville få in närmare på exakt varför han valde att inte fortsätta relationen.

FOTO: Instagram, TT/Eero Hannukainen, TT/Patrik C Österberg

SENASTE NYTT!