Christina Schollins olycka – berättar om läskiga händelsen

Christina Schollin

Folkkära Christina Schollin har råkat ut för en olycka.
Nu berättar hon om den läskiga händelsen.
”Tillkalla läkare”, skriver hon på Instagram.
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”
0:35

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

(0:35)

Slå på ljud

Christina Schollin är ständigt aktuell med nya upptåg. Bland annat i tv-serien Wahlgrens värld tillsammans med dotter Pernilla Wahlgren. Förutom att synas i tv-rutan titt som tätt är hon även verksam skådespelare sedan 1956 och är aktuell på Dramaten med Macbeth.

– Jag fick ett mejl där Dramaten frågade om jag var tillgänglig och om jag hade lust. Jag sa att jag är varken tillgänglig eller har lust men jag kan läsa ett manus i alla fall. Det ingick inte i mina planer att jag skulle stå på scen igen. Jag var glad att slippa, glad att slippa vara upptagen på kvällarna, glad att slippa enorma prestationsångesten, att axla en roll, har Schollin tidigare berättat i Malou efter tio om rollen.

Dessutom är hon influencer med över 100 000 följare på Instagram där hon uppdaterar sina följare dagligen om sin vardag. Nyligen syntes hon dessutom på ett spa för att unna sig – men däremot blev vistelsen inte riktigt som hon tänkt då hon råkade ut för en otäck olycka på platsen.

Christina Schollin om olyckliga händelsen: ”Slagit i huvudet”

Det är på Instagram som skådespelerskan förklarar att hon halkat under vistelsen på spat. Det var en rejäl vurpa och Schollin slog i huvudet i bassängkanten. Läkare tillkallades till platsen och dessutom vrickade Christina sin fot.

”Ajajaj!!!! Det som skulle bli en härlig dag med promenad , och SPA : simning, bastu och jacuzzi- bad blev i stället att tillkalla läkare efter att jag halkat på det blöta golvet - gjort en rejäl vurpa -vrickat till foten och slagit i huvudet i bassängkanten så att det blev en bula. !!!!!”, skriver hon på Instagram och tillägger:

”Nu blir det till att vila och hoppas på att det går över både i huvudet och i foten! Ajajajaj!!!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stöttas av följarna efter olyckan: ”Men lilla mamma

Flera skickar nu sitt stöd till Christina och hoppas att hon återhämtar sig snabbt, bland andra kommenterar Pernilla Wahlgren ett par ord.

Men lilla mamma…..!!”, skriver hon följt av flera hjärtan.

Krya på dig fina Christina”, hälsar även tv-profilen Kristin Kaspersen.

Nämen..kära du. Vilken hemsk olycka, ta hand om dej”, hälsar en annan.

”Shit farligt med blöta golv. Du får krya på dig ordentligt så du blir hel igen”, skriver en annan följare.

Krya på dig Christina!

FOTO: TT / TV4

SENASTE NYTT!